NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Σεμινάριο «Δίκαιο της Ενέργειας» από τη Νομική Βιβλιοθήκη

Σεμινάριο «Δίκαιο της Ενέργειας» από τη Νομική Βιβλιοθήκη

Η Νομική Βιβλιοθήκη διοργανώνει τη Δευτέρα 04 και την Τετάρτη 06 Μαρτίου διήμερο σεμινάριο με θέμα: «Δίκαιο της ενέργειας, Ρυθμιστικό πλαίσιο - Συμβάσεις - Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας – Ανταγωνισμός», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Πίτσο, Δικηγόρο, ΔΝ, Μέλος ΔΣ ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε., στις συνεδριακές εγκαταστάσεις της, Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εισάγει τον συμμετέχοντα στις βασικές νομικές και οικονομικές έννοιες, τις επίκαιρες προβληματικές αλλά και την οργάνωση της ελληνικής ενεργειακής αγοράς με βάση και τις επιταγές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Στο επίκεντρο του σεμιναρίου θα αναλυθούν, μετά την απελευθέρωση των αγορών ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, το εφαρμοζόμενο ρυθμιστικό πλαίσιο και η ελληνική νομοθεσία στο δίκαιο της ενέργειας, οι σημαντικότερες δικαστικές αποφάσεις, η διαμόρφωση των Συμβάσεων εμπορίας και προμήθειας ενέργειας, οι ειδικές προκλήσεις στο νέο Δίκαιο των ΑΠΕ, ο θεσμός και ιδίως η λειτουργία του Ελληνικού Χρηματιστήριου Ενέργειας (ΕΧΕ) αλλά και οι σημαντικότερες προβληματικές του Δικαίου του Ανταγωνισμού στις ενεργειακές αγορές.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους της πράξης, νομικούς συμβούλους εταιριών και δημοσίων οργανισμών και φορέων, που σχετίζονται με τον τομέα της ενέργειας, σε όσους απασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν πιο ουσιαστικά με το δίκαιο της Ενέργειας καθώς και σε όσους νομικούς επιστήμονες επιθυμούν να ενημερωθούν γύρω από τις επίκαιρες προβληματικές για εκπαιδευτικούς, ερευνητικούς ή άλλους λόγους.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε στην επίσημη σελίδα του προγράμματος εδώ, στείλτε email στο nbekpaideftiki@nb.org ή καλέστε στο τηλέφωνο 2103678920.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr