NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Το Viber θα χρεώνει με 4.500 δολάρια τον μήνα τους chatbot operators

Το Viber θα χρεώνει με 4.500 δολάρια τον μήνα τους chatbot operators

Το Viber, η γνωστή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να χρεώνει τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες chatbot για την πλατφόρμα της.

Σύμφωνα με το TechCrunch, από τις 1 Απριλίου η υπηρεσία, η οποία εξαγοράστηκε το 2014 από την Rakuten έναντι 900 εκατομμυρίων δολαρίων, θα χρεώνει με 4.500 δολάρια τον μήνα τους chatbot operators για την αποστολή έως 500.000 μηνυμάτων. Με 6.500 δολάρια, θα έχουν στη διάθεση τους 1 εκατομμύριο μηνύματα.

Όπως αναφέρεται, έχουν ήδη ξεκινήσει οι επικοινωνίες για τη νέα πολιτική με τις εταιρείες που διαχειρίζονται chatbots, με την Debbi Dougherty, επικεφαλής του τμήματος B2B Marketing & Communications, να υπογραμμίζει πως «τα bots μπορούν να δημοσιεύονται δωρεάν.

Ωστόσο, για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ανιχνευσιμότητα και την ποιότητα του περιεχομένου για αυτά, θα εισαγάγουμε μια εμπορική δέσμευση τους ερχόμενους μήνες. Βασικός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εξασφαλιστεί ότι οι χρήστες θα έχουν στη διάθεση τους μια σταθερή ροή συναφούς περιεχομένου και μια εμπορική δέσμευση αποτελεί βασικό εργαλείο για τη διασφάλιση μιας ποιοτικής εμπειρίας για τους χρήστες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr