NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Νορβηγία: Στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων με χρηματοδότηση 21,5 εκατ. ευρώ

Νορβηγία: Στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων με χρηματοδότηση 21,5 εκατ. ευρώ

Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το πρόγραμμα επιχορηγήσεων των EAA & Norway Grants, που θα περιλαμβάνει χρηματοδότηση από τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, δηλαδή ις Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν, στοχεύοντας στην αύξηση της δημιουργίας αξίας και της βιώσιμης ανάπτυξης στον ελληνικό επιχειρηματικό τομέα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, επικεφαλής του προγράμματος είναι το Innovation Norway με συνεργάτη το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ). Ο προϋπολογισμός του προγράμματος θα φτάνει τα 21.500.000 ευρώ.

Ο στόχος είναι να διατεθεί το 75% της χρηματοδότησης σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Προτεραιότητα θα δοθεί στα σχέδια διμερών εταιρικών σχέσεων που προσφέρουν προστιθέμενη αξία, στους τομείς της πράσινης βιομηχανικής καινοτομίας, τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας και τις ηλεκτρονικές τεχνολογίες.

Το πρόγραμμα βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Οι πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρηματοδότησης, όπως τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τους αιτούντες, τα σχέδια και το κόστος ή τα είδη κρατικών ενισχύσεων που θα χορηγηθούν, θα δημοσιευθούν τους προσεχείς μήνες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr