NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

MySpace: Το πάλαι ποτέ μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο έχασε 50 εκατομμύρια τραγούδια

MySpace: Το πάλαι ποτέ μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο έχασε 50 εκατομμύρια τραγούδια
Φωτογραφία: Paul Hudson

To MySpace, ένα από τα πρώτα κοινωνικά δίκτυα και μια υπηρεσία που βοήθησε στο να γίνουν γνωστοί διάφοροι καλλιτέχνες, ανακοίνωσε πως έχασε ένα μεγάλο μέρος του multimedia υλικού που είχαν ανεβάσει σε αυτό οι χρήστες.

Όπως αναφέρει το σχετικό μήνυμα της υπηρεσίας «ως αποτέλεσμα μιας μεταφοράς του διακομιστή, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα ηχητικά αρχεία που είχατε ανεβάσει πριν από περισσότερα από τρία χρόνια ενδεχομένως να μην είναι πλέον διαθέσιμα στο Myspace».

Σύμφωνα με την άποψη του Andy Baio, συνδημιουργού της υπηρεσίας Kickstarter, η παραπάνω ανακοίνωση ενδεχομένως σημαίνει πως οτιδήποτε ανέβηκε στο Myspace από την έναρξη της λειτουργίας του, το 2003, μέχρι και το 2015, έχει ενδεχομένως χαθεί για πάντα.

«Το Myspace έχασε από λάθος όλη τη μουσική που ανέβηκε τα πρώτα 12 χρόνια της λειτουργίας του λόγω μιας αλλαγής στον server, χάνοντας πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια από 14 εκατομμύρια καλλιτέχνες» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Baio.

Το MySpace ήταν το πιο δημοφιλές site στις ΗΠΑ το 2006, ξεπερνώντας ακόμη και το Google. Το 2013 προσπάθησε να επανέλθει στο προσκήνιο, με ένα σχετικό rebranding.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr