NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Έρχονται και στην Ελλάδα οι υπηρεσίες της ισπανικής fintech 2gether

Έρχονται και στην Ελλάδα οι υπηρεσίες της ισπανικής fintech 2gether
19_03_2019 | 16:24 19_03_2019 | 16:26
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Την επέκταση της στις χώρες της ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται φυσικά και η Ελλάδα, ανακοίνωσε η ισπανική fintech 2gether, μετά από ένα διάστημα δοκιμαστικής λειτουργίας στην Ισπανία.

Η κάρτα Visa που διαθέτει η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποίο ιδρύθηκε το 2016 και έχει προσωπικό 30 ατόμων, «επιτρέπει στους καταναλωτές να ξοδεύουν τα κρυπτονομίσματα τους τόσο εύκολα, όπως αν ήταν ευρώ, οπουδήποτε, αμέσως, χωρίς τέλη».

Με άλλα λόγια, επιτρέπει την πληρωμή για αγορές και υπηρεσίες τόσο σε ευρώ ή σε κάποιο κρυπτονόμισμα (XRP, BTC, ETH, BTC, BCH, EOS, XLM και LTC), οπουδήποτε στην ευρωζώνη.

Η 2gether σχεδιάζει, μετά την Ισπανία, να φτάσει και στις άλλες 18 χώρες της Ευρώπης (Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία, Σλοβακία και Σλοβενία), χωρίς όμως να δίνεται ακριβής ημερομηνία.

Οποιοσδήποτε κάτοικος της Ευρώπης (από τις 19 χώρες της ευρωζώνης) μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή της 2gether (η οποία είναι διαθέσιμη για iOS και Android), να περάσει από τη σχετική διαδικασία και στη συνέχεια να συμπεριληφθεί στη λίστα αναμονής.

Με πληροφορίες από cryptoglobe, blonde20

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr