NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Η κυπριακή Mr. Pengu θα «σηκώσει» 3.000.000 ευρώ από ξένο fund

Η κυπριακή Mr. Pengu θα «σηκώσει» 3.000.000 ευρώ από ξένο fund
26_03_2019 | 12:53 26_03_2019 | 17:29
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις, Διεθνή

Η κυπριακή Mr. Pengu ανακοίνωσε την πρώτη χρηματοδότηση της για το 2019, αναφέροντας πως αυτή θα φτάσει συνολικά τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία αναφέρει πως θα λάβει το 1.500.000 στις Αρχές Απριλίου και το υπόλοιπο 1.500.000 ευρώ μετά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο της Κύπρου.

Την εισαγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία ARGUS STOCKBROKERS, «μια από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείες της Κύπρου με χαρτοφυλάκιο κοντά στα 3 δισεκατομμύρια, η οποία εξειδικεύεται στις προετοιμασίες εταιρειών για την δημόσια εγγραφή τους».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «η εφαρμογή μας είναι παρόμοια με το Postmates της Αμερικής, υπό την έννοια ότι επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν υλικό από τοπικά καταστήματα χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό τους και να το παραδίδουν σε λιγότερο από 30 λεπτά».

Σχετικά με την χρηματοδότηση ο CEO δήλωσε: «Στο Mr. Pengu βρήκαμε έναν Partner που κατανοεί σε βάθος το business μας και είναι εκεί για να μας βοηθά να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις και να κάνουμε τα σωστά βήματα μπροστά. Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην αρχή του ταξιδιού μας».

Περισσότερες πληροφορίες, όπως ανέφερε η εταιρεία στο epixeiro.gr, αναμένονται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr