NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δωρεάν ημερίδα με θέμα «Νεολαία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»

Δωρεάν ημερίδα με θέμα «Νεολαία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»
28_03_2019 | 11:10 28_03_2019 | 11:19
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα είναι μία αναπτυσσόμενη μορφή επιχειρηματικότητας που συνδυάζει την επιχειρηματική δράση με το κοινωνικό όφελος. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα (Erasmus+) #PlayEurope έχει σαν στόχο να διευκολύνει νέους ανθρώπους να γίνουν ενεργοί πολίτες μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, την Τρίτη 2 Απριλίου, 11:00- 14:00 διοργανώνεται στο Café’ Myrtillo (ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ, Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Αθήνα) ημερίδα με θέμα Νεολαία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Στην ημερίδα αυτή, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να μάθουν με διαδραστικό τρόπο τα 8 βήματα που είναι απαραίτητα για να γίνει πραγματικότητα μια κοινωνική επιχείρηση με έναν οδηγό βήμα προς βήμα και να γνωρίσουν παραδείγματα επιτυχημένων κοινωνικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν στην ημερίδα μέσω του συνδέσμου.

Η ημερίδα απευθύνεται σε νέους που ενδιαφέρονται να γίνουν κοινωνικοί επιχειρηματίες ή απλά να μάθουν περισσότερα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν στο e-mail euprograms@action.gr και στο τηλέφωνο 2106822606.

H ημερίδα διοργανώνεται από την Action Synergy που είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του έργου στην Ελλάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr