NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

9ο Συνέδριο InfoCom Security: Το νέο τοπίο των κυβερνο-απειλών και οι τάσεις για την προστασία των επιχειρήσεων

9ο Συνέδριο InfoCom Security: Το νέο τοπίο των κυβερνο-απειλών και οι τάσεις για την προστασία των επιχειρήσεων
29_03_2019 | 15:20
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με κεντρική ιδέα «Cyber Security in the Age of Industry 4.0 - Challenges & Opportunities» το 9ο Συνέδριο InfoCom Security 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, θα αποτελέσει για ακόμα χρονιά το κορυφαίο γεγονός στην Ελλάδα για τον τομέα της Ψηφιακής Ασφάλειας και, όπως πάντα, θα εξελιχθεί σε μια πολύ μεγάλη συνάντηση των επαγγελματιών στο χώρο του IT ευρύτερα.

Η φετινή διοργάνωση θα αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά της νέας εποχής της ψηφιοποίησης των πάντων και του απόλυτου εκσυγχρονισμού όλων των δομών παραγωγής, υπηρεσιών και διαδικασιών, με βασικό πυλώνα το σύνολο των νέων και προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών που επιφέρουν μια επανάσταση στο τρόπο λειτουργίας των ιδιωτικών επιχειρήσεων, των δημόσιων οργανισμών και των κοινωνιών.

Μιλάμε στην ουσία, για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση ή αλλιώς Industry 4.0, στην οποία ο τομέας της Ψηφιακής Ασφάλειας με την ευρύτερη έννοια του, που περιλαμβάνει την Ασφάλεια Πληροφοριών, Δικτύων και υποδομών IT και την Προστασία Δεδομένων, καλείται να έχει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, δημιουργώντας νέες προκλήσεις αλλά και νέες ευκαιρίες.

Την ανάγκη της ενημέρωσης για τις εξελίξεις στην Ψηφιακή Ασφάλεια σε αυτή τη νέα εποχή θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό το 9ο InfoCom Security, με Business προσέγγιση αλλά και επιστημονικό, ερευνητικό και τεχνολογικό ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας το νέο τοπίο των κυβερνο-απειλών καθώς και τις τάσεις, τις στρατηγικές, τις τεχνολογίες και λύσεις που αναπτύσσονται για την προστασία των επιχειρήσεων, της προστασίας των δεδομένων και δικτύων από τις κυβερνοεπιθέσεις και συνολικά τους κινδύνους του διαδικτύου.

Στο πλαίσιο του 9ου InfoCom Security -όπως κάθε χρόνο- θα πραγματοποιηθεί έκθεση των χορηγών εταιρειών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ψηφιακή ασφάλεια.

Παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την ομάδα του Secnews.gr - για 4η φορά και το Ethihak, ο διαγωνισμός για το Ethical Hacking, όπου νέοι κυρίως «Ηθικοί hackers» θα διαγωνιστούν live δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους στην ασφάλεια πληροφοριών ανιχνεύοντας τις αδυναμίες στα συστήματα και τις υποδομές πληροφορικής.

Το συνέδριο InfoCom Security, διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Smart Press με πυλώνες τα περιοδικά IT Security Professional και InfoCom. Η διοργάνωση του 2018, προσέλκυσε περισσότερους από 2000 επισκέπτες μεταξύ των οποίων στελέχη τμημάτων IT (CTOs, CIOs, IT Managers, IT Administrators, IT Security Managers, IT Auditors κλπ.) από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, που καλύπτουν το σύνολο των κάθετων αγορών, επαγγελματίες από το κανάλι της Πληροφορικής που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και τη διάθεση λύσεων, καθώς επίσης και πολλούς ακαδημαϊκούς, επιστήμονες και ερευνητές.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο link.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr