NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Σεμινάριο Social Media & Internet Marketing από την Hellas Network

Σεμινάριο Social Media & Internet Marketing από την Hellas Network

Περιλαμβάνει Πλήρη Εκμάθηση στις Σύγχρονες Εφαρμογές Internet. Δημιουργία και Επαγγελματική χρήση Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Διαφήμιση, Digital Marketing & Προβολή στο Internet, Image Edit, Google Adwords & Analytics.

Δημιουργία Επαγγελματικών Λογαριασμών στα δημοφιλέστερα Social Media.

Δημιουργήστε Επαγγελματικούς Λογαριασμούς στο Facebook, το Twitter, το Instagram, το Linkedin. Αποκτήσετε τεράστιο αριθμό επισκεπτών και Ενεργών Χρηστών δωρεάν και αποκτήστε αμφίδρομη επικοινωνία. Στο σεμινάριο θα δείτε τις διαφορές του Social Media Marketing με το Traditional Marketing και πώς θα έχετε μία συνεχή επικοινωνία με τους καταναλωτές, στο δικό τους οικείο περιβάλλον. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα Social Media Marketing Plan, να αναλύετε στατιστικά στοιχεία και να ελέγχετε την απόδοση της καμπάνιας σας.

Διαχείριση Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin.

Δημιουργείστε τον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο στα δημοφιλέστερα Social Portal. Δημοσιεύστε προσφορές, εκδηλώσεις, απόψεις, φωτογραφίες, video, το επαγγελματικό σας Profile κλπ. Μάθετε να δημιουργείτε ομάδες και σελίδες για την επιχείρηση, το σωματείο, το σύλλογο... Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες προβολής του Digital Marketing και προωθήστε Πρόσωπα, Προϊόντα ή Υπηρεσίες.

Διαχείριση και Προβολή Video με το Youtube.

Η μεγαλύτερη δωρεάν βιβλιοθήκη video στον κόσμο είναι το youtube. Δημιουργήστε το δικό σας κανάλι, "ανεβάστε" τα δικά σας videos, ταξινομήστε και μεταμορφώστε τα αγαπημένα σας video, προβάλλετε την επιχείρησή σας με διαφημιστικά videos που θα φιλοξενηθούν στο youtube και την ιστοσελίδα σας.

Προβολή & Διαφήμιση με Google Adwords - Ανάλυση με Google Analytics.

Δημιουργήστε διαφημιστικές καμπάνιες και προβάλλετε τη σελίδα σας με το δημοφιλέστερο "εργαλείο" της Google. Βάσει ερευνών, η καλύτερη σχέση κόστους / απόδοσης στις ηλικίες 18-40 ανάμεσα σε όλα τα μέσα διαφήμισης είναι το internet. Μάθετε πώς να διαφημίζεστε σωστά και αποτελεσματικά στην Google. Ακόμη μάθετε πώς θα κερδίζετε χρήματα από τις διαφημίσεις στο internet, μέσω της δικής σας σελίδας. Ασχοληθείτε επαγγελματικά με το μεγαλύτερο διαφημιστικό μέσο. Δείτε & Αναλύστε τα αποτελέσματα με το Google Analytics. Θα κερδίσετε πολύ χρόνο και χρήματα.

Επεξεργασία Εικόνας.

Η προβολή εικόνων συμβάλει αποτελεσματικά στην εμφάνιση της σελίδας σας, καθώς και στην απήχηση των posts. Μάθετε να επεξεργάζεστε εικόνες, να αλλάζετε τα μεγέθη, να αφαιρείτε τα "κόκκινα μάτια", να αλλάζετε χρώματα, την φωτεινότητα, την αντίθεση, να συνθέτετε εικόνες, να διορθώνετε λάθη κλπ.

  • Διάρκεια: 30 ώρες
  • Κόστος: € 395
  • Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Καθημερινά: 10.00-13.00, ή 13.00-16.00, ή 16.00-19.00, ή 19.00-22.00 Σάββατο: 10.00-14.00

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σας προσφέρουμε επιπλέον:

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΔΒΜ1 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
  • Σύνδεση με το Γραφείο Καριέρας της Hellas Network.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε και εσείς τις γνώσεις που απέκτησαν χιλιάδες άνθρωποι που εμπιστεύθηκαν την Hellas Network από το 1992 έως σήμερα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr