NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Η Revolut ανοίγει θέσεις εργασίας στην Αθήνα, σε αναζήτηση «εκθετικής ανάπτυξης»

Η Revolut ανοίγει θέσεις εργασίας στην Αθήνα, σε αναζήτηση «εκθετικής ανάπτυξης»

Δύο σημαντικές θέσεις με έδρα την Αθήνα είναι «ανοικτές», αυτή τη στιγμή, στη γνωστή fintech startup Revolut. Υπενθυμίζεται πως, πριν από μερικές ώρες και σε μια παράλληλη εξέλιξη, η εταιρεία επιβεβαίωσε στο epixeiro.gr πως ο Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Δημήτρης Λιτσικάκης, αποχώρησε από τα καθήκοντα του.

Η πρώτη διαθέσιμη θέση, με έδρα πάντα την Αθήνα, είναι εκείνη του Head of Growth, για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Όπως αναφέρεται, αυτός θα είναι υπεύθυνος για την «πρόσληψη της τοπικής ομάδας» (Country Marketing Manager, Country BD Manager, Country PR Manager, City Community Manager), για την «εκθετική ανάπτυξη» στην χώρα. Μεταξύ άλλων, αυτός θα είναι και το «πρόσωπο» της για την Ελλάδα.

Η δεύτερη αφορά στη θέση του PR Manager, πάλι για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, με έδρα την Αθήνα. Αυτός, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι υπεύθυνος για τις επικοινωνίες της εταιρείας και για τις σχέσεις της με τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Σημειώνεται πως δεν είναι γνωστή η ημερομηνία δημοσίευσης των συγκεκριμένων αγγελιών, ούτε η ημερομηνία μέχρι την οποία θα μπορούν να πραγματοποιηθούν οι σχετικές αιτήσεις.

revolut_athens.png?mtime=20190404005745#asset:120021

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr