NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

2nd InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece - Panel συζήτησης για τις Ευρωεκλογές

2nd InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece - Panel συζήτησης για τις Ευρωεκλογές
04_04_2019 | 16:26
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πάνελ ομιλητών για τις Ευρωεκλογές του 2019 θα φιλοξενηθεί στο φετινό 2nd InvestGR Forum, που θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου 2019, με τίτλο: «Απόηχος των εκλογών στην Ε.Ε.: προκλήσεις, ευκαιρίες και απειλές ως προς την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού».

Σε μια περίοδο με τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία να αυξάνονται σε αρκετές χώρες της Ε.Ε., οι ευρωεκλογές του Μαΐου 2019 προσλαμβάνουν ιδιαίτερη αξία για το μέλλον της ενωμένης Ευρώπης. Ένα από τα ερωτήματα που αναμένεται να συζητηθεί στο πάνελ αυτό, είναι κατά πόσο μια αλλαγή στη σύνθεση των πολιτικών δυνάμεων και οργάνων της Ε.Ε. θα επηρεάσει τη στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα και, ειδικότερα, ως προς τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και πολιτικές για την προσέλκυση επενδύσεων.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν οι:

  • Μαργαρίτης Σχοινάς – Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής*
  • Λουκάς Τσούκαλης - Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ, Sciences Po Paris.
  • Μανώλης Σπινθουράκης – Δημοσιογράφος, ανταποκριτής ελληνικών ΜΜΕ στις Βρυξέλλες
  • Νίκος Χριστοδουλάκης – Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρ. Υπουργός
  • Σπύρος Παππάς – Δικηγόρος, πρ. Γενικός Διευθυντής της Ε.Ε..

Το πάνελ θα συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Δύο μόλις εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές, το πάνελ συζήτησης «Απόηχος των εκλογών στην Ε.Ε.: προκλήσεις, ευκαιρίες και απειλές ως προς την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού» θα είναι εξαιρετικά επίκαιρο, μιας και θα μεταφέρει στο ακροατήριο του 2nd InvestGR Forum τον σφυγμό των εξελίξεων που θα έχουν επισυμβεί μετά τις κρίσιμες αυτές εκλογές στην ιστορία της Ε.Ε. Το InvestGR Forum 2019 θα δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν από τους πλέον ειδικούς για τη σημασία των ευρωεκλογών και πώς αυτές επηρεάζουν την επιχειρηματική και επενδυτική προοπτική της χώρας μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr