NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το Techne Summit Dubrovnik αναζητά επενδυτές και startups από την Ελλάδα

Το Techne Summit Dubrovnik αναζητά επενδυτές και startups από την Ελλάδα

Το Techne Summit ανακοίνωσε πως προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες και τους επενδυτές στο Dubrovnik το Μάιο, σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την παρουσίαση του Mediterranean Business Angel Investment Network.

To Techne Summit είναι μία διήμερη εμπειρία που συγκεντρώνει επενδυτές, επιχειρηματίες και innovators από το επιχειρηματικό οικοσύστημα τη Μεσογείου. Παρουσιάζει συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το ταλέντο να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να δώσει λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις και να επιτύχει βιώσιμη ανάπτυξη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Techne Summit είναι ότι εξετάζει το μέλλον μέσα από τις ιστορικές μεσογειακές πόλεις, που διαμόρφωσαν την παγκόσμια ιστορία και κουλτούρα από την αρχαιότητα. Αυτός είναι ο λόγος που πέρυσι, στην Αλεξάνδρεια, συγκέντρωσε 6.000 συμμετέχοντες, 130 ομιλητές, 80 επενδυτές, 230 νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) και περισσότερους από 66 συνεργάτες, από 25 διαφορετικές χώρες».

Η φετινή εκδήλωση στο Ντουμπρόβνικ θα πραγματοποιηθεί στις 3 - 4 Μαΐου στο ξενοδοχείο Dubrovnik Palace.

Μία ομάδα 20+ ομιλητών από όλο τον κόσμο θα ανέβει στη σκηνή για να εξηγήσει τα trends, να καταρρίψει τους μύθους και να μοιραστεί συναρπαστικές ιστορίες. Στο πλαίσιο των βασικών θεμάτων της τεχνολογίας, της καινοτομίας, του ταλέντου, «με φλέγοντα ζητήματα όπως το μέλλον του χρήματος, το Blockchain για τις έξυπνες πόλεις και την επόμενη unicorn εταιρεία από την ΕΕ».

Αποκλειστικά στην φετινή εκδήλωση, η παρουσίαση του πρώτου Mediterranean Business Angel Investment Network.

Το φετινό Techne Summit Dubrovnik θα είναι η πλατφόρμα παρουσίασης του Mediterranean Business Angel Investment Network, του πρώτου οργανισμού του είδους του.

Ιδρύθηκε από το Alex Angels και υποστηρίζεται από την COIN (MCIT), την Endeavor Egypt, GIZ, την HIVOS Impact Investment και την MIIC. Το MBAN θα ενώσει τα Business Angel Networks, τους Ομίλους και τους Οργανισμούς καθώς και τους μεμονωμένους επενδυτές από όλη την περιοχή.

Το MBAN σκοπεύει να διευρύνει το πεδίο δράσης του και να υποστηρίξει τους επενδυτές και τις νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), άροντας τα εμπόδια στις συναλλαγές ανάμεσα στις χώρες όλης της Μεσογείου, από την ΕΕ, το Μαγκρέμπ, έως και τη Βόρεια Αφρική.

Για να λάβετε μέρος στην συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του MBAN μπορείτε να επικοινωνήσετε με το dina.ashraf@alexandriaangels.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr