NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

«Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»: Εκδήλωση για το digital branding ως εργαλείο στον τουρισμό εμπειρίας

«Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»: Εκδήλωση για το digital branding ως εργαλείο στον τουρισμό εμπειρίας
10_04_2019 | 11:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Τουρισμός εμπειρίας: Χαράσσοντας μία στρατηγική digital branding» στο πλαίσιο του Money Show, διοργανώνει το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» το Σάββατο 13 Aπριλίου, στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Hyatt (αίθουσα Ephesus I), στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα στάδια χάραξης μια digital στρατηγικής branding για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό εμπειρίας καθώς επίσης και η μελέτη περίπτωσης μιας αγροτουριστικής επιχείρησης για την οποία θα συζητηθούν τα λάθη και οι επιτυχίες της.

Βασικός ομιλητής θα είναι ο κ. Χατζάκος Χαράλαμπος, Digital Strategist και συνιδρυτήs (Co-Founder), της εταιρείας the Futurecats.

Η Futurecats είναι digital marketing consulting agency με εξειδίκευση στο τουριστικό digital marketing.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς των μηνιαίων εκδηλώσεων (Toolkit events) που διοργανώνει το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» και οι οποίες απευθύνονται σε νέους αγρότες και επιχειρηματίες του χώρου της αγροδιατροφής και του εναλλακτικού τουρισμού.

Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι να παρουσιάσουν μια ποικιλία θεματικών που θα λειτουργήσει ως «εργαλειοθήκη» για τη νέα γενιά επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού κλάδου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικά εργαλεία για την ενίσχυση της δραστηριότητάς τους.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται κάθε μήνα σε διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να φτάσουν όπου υπάρχει συγκεντρωμένος αγροτικός πληθυσμός και μεγαλύτερη ανάγκη για ενημέρωση και υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επόμενες εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοποτου προγράμματος.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», είναι μια πρωτοβουλία ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας των νέων στον αγροδιατροφικό τομέα, της οποίας ηγείται το Πανεπιστήμιο Rutgers σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr