NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

B2B Growth Pro: Η πλατφόρμα που βοηθάει τις ΜμΕ να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες

B2B Growth Pro: Η πλατφόρμα που βοηθάει τις ΜμΕ να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες
15_04_2019 | 10:45 16_04_2019 | 11:20
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Η 2S Pro Group εταιρεία επιχειρηματικής στρατηγικής με έδρα το Λονδίνο και παρουσία στην Ελλάδα ανακοινώνει την λειτουργία της πλατφόρμας b2bgrowthpro.com

To B2B Growth Pro είναι μια πολυγλωσσική πλατφόρμα που σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί εταιρείες που προωθούν προϊόντα ή υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες (Business to Business).

Πιο συγκεκριμένα η πλατφόρμα διαθέτει εργαλεία για τμήματα προμηθειών και αγοραστές προκειμένου να δημοσιεύσουν τις ζητήσεις τους για προϊόντα και υπηρεσίες και να λαμβάνουν προσφορές από τις κατηγορίες προμηθευτών που θα επιλέξουν. Ταυτόχρονα μπορούν να δημιουργήσουν ιδιωτικούς μειοδοτικούς διαγωνισμούς, προκειμένου να αγοράσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες που επιθυμούν στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Στην πλατφόρμα μπορούν να εγγραφούν εταιρείες και επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες προς άλλες εταιρείες και να λάβουν ενημερώσεις για τις σχετικές με τον κλάδο τους ζητήσεις σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να μπορέσουν να στείλουν άμεσα τις προσφορές τους. Παράλληλα μπορούν να συμμετέχουν σε μειοδοτικούς διαγωνισμούς προκειμένου να κερδίσουν μία ανάθεση έργου.

Ο CEO της 2S Pro Group Γιάννης Ασλάνης δήλωσε: «Σχεδιάσαμε το B2B Growth Pro μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς σχετικά με το τι πραγματικά χρειάζονται τα τμήματα προμηθειών αλλά και οι σύγχρονες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Και αυτό είναι ένα μοντέρνο εργαλείο που θα τους φέρει πιο κοντά σε πραγματικό χρόνο εξοικονομώντας τους χρόνο αλλά και χρήμα. Ξεκινάμε από την ελληνική αγορά που έχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και ανάγκη από τη χρήση της τεχνολογίας και σύντομα θα ακολουθήσουν άλλες ευρωπαϊκές αγορές μιας και η πλατφόρμα μας θα είναι πολυγλωσσική».

Η Chief Business Strategist της 2S Pro Group Άννα Κόττου δήλωσε: «Η δημιουργία της πλατφόρμας έρχεται ως λύση στην ανάγκη διασταύρωσης ζήτησης και προσφοράς, με άμεση και έγκυρη ενημέρωση -με μία ειδοποίηση στην οθόνη των στελεχών, ακόμα και στο κινητό τους- εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους για την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών τους. Το B2B Growth Pro φέρνει την δημοκρατικοποίηση όσο αφορά την δυνατότητα αποστολής προσφορών σε μεγάλους αγοραστές από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr