NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Advanced Masterclass με τον Prof. Jonathan Passmore από το Athens Coaching Institute

Advanced Masterclass με τον Prof. Jonathan Passmore από το Athens Coaching Institute

Ένα μοναδικό διαδραστικό εργαστήριο που στοχεύει στην ανάπτυξη Συνθετικής Προσέγγισης στο Coaching και απευθύνεται στο σύνολο των Coaches & Mentors στη χώρα μας!

Το Athens Coaching Institute– ΚΔΒΜ1 διοργανώνει ένα μοναδικό εργαστήριο προχωρημένων επιδεξιοτήτων, ένα Advanced Masterclass με τον διεθνούς φήμης coach, ερευνητή και ακαδημαϊκό, Professor Jonathan Passmore με αντικείμενο την ανάπτυξη Συνθετικής Προσέγγισης στο Coaching.

Ποια στοιχεία καθιστούν το Masterclass αυτό μοναδικό

Η Συνθετική Προσέγγιση (Integrated Approach) αποτελεί σήμερα το μονοπάτι προς την αριστεία για κάθε Coach/Mentor/Σύμβουλο και αυξάνει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα των επαγγελματιών. Ταυτόχρονα, ο Professor Jonathan Passmore διακρίνεται παγκοσμίως για την κινητοποιητική του στάση εντός των σεμιναρίων, την απλότητα, την ανοιχτότητα, την πολυετή εμπειρία και την επιστημονική του γνώση.

Το Masterclass είναι ένα ιδιαίτερα διαδραστικό εργαστήριο που στοχεύει στην απόκτηση προχωρημένων επιδεξιοτήτων και οδηγεί τους επαγγελματίες σε ένα ανώτερο επίπεδο πρακτικής. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αντιλαμβάνονται πολλαπλά πλαίσια λειτουργίας ταυτόχρονα, όπως εκείνο του ασυνειδήτου, της σχέσης και των δυναμικών της, της συστημικότητας και να τα αξιοποιούν στις παρεμβάσεις τους με δεξιοτεχνία.

Περιεχόμενα & εκπαιδευτικοί στόχοι

Το Masterclass είναι εστιασμένο στην πράξη, στην απόκτηση γνώσεων και επιδεξιοτήτων που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στο επαγγελματικό πλαίσιο κάθε συμμετέχοντα. Στόχος του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη Συνθετικής Προσέγγισης στο Coaching. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εργάζονται σε σχεσιακό, συμπεριφορικό, γνωσιακό, ασυνείδητο και συστημικό επίπεδο (relational, behavioral, cognitive, unconscious and systemic level) ώστε να ενεργοποιήσουν και να διευκολύνουν την αλλαγή σε άτομα και ομάδες. Συγκεκριμένα, οι τεχνικές και τα εργαλεία που περιλαμβάνονται αφορούν τα εξής:

  • Ανθρωπιστικές Προσεγγίσεις (Coaching from Humanistic Perspective).
  • Γνωσιακά – Συμπεριφορικά Μοντέλα (Cognitive-Behavioral Coaching).
  • Coaching με βάση την Ενσυνειδητότητα (Mindfulness Coaching).
  • Coaching Συμπονετικής Προσέγγισης (Compassion based Coaching).
  • Κινητοποιητική συνέντευξη (Motivational Interviewing).
  • Συστημική Σκέψη (Systemic Coaching).

Πρόκειται για ένα πραγματικά διαδραστικό και βιωματικό εργαστήριο που θα ολοκληρωθεί δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναστοχαστούν στις δικές τους δυνάμεις ως coaches, να θέσουν τις βάσεις για να αναπτύξουν το δικό τους συνθετικό μοντέλο και να ξεχωρίσουν.

Γλώσσα μαθήματος

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. Ο εισηγητής είναι εύκολα κατανοητός και διακρίνεται για την απλότητα και την υποστηρικτική στάση του προς τους εκπαιδευόμενους. Το υλικό που θα λάβουν οι εκπαιδευόνενοι για να χρησιμοποιήσουν ως επαγγελματίες, θα είναι μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Masterclass απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να προχωρήσουν τις δεξιότητες και την πρακτική τους στο επόμενο επίπεδο, εκείνο της συνθετικής πρσέγγισης, Πιο συγκεκριμένα, το εργαστήριο απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους ΑΕΙ-ΤΕΙ που έχουν εκπαιδευτεί ή εκπαιδεύονται στο Coaching / Mentoring, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση (Cognitive-behavioral, Positive Psychology Coaching, NLP, Systemic Coaching) και εξειδίκευση.
  • Ψυχολόγους και Συμβούλους που έχουν εκπαιδευτεί ή εκπαιδεύονται στην Συμβουλευτική / Ψυχοθεραπεία με οποιαδήποτε κατεύθυνση και εργάζονται με στελέχη και επιχειρήσεις.
  • Απόφοιτους και φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών στο Coaching / Coaching Psychology.

Βεβαίωση / Πιστοποίηση

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης (Continuous Professional Development) υπογεγραμμένο από τον εισηγητή του εργαστηρίου. To Athens Coaching Institute LLC είναι πιστοποιημένος φορέας coaching εκπαίδευσης από το European Mentoring & Coaching Council, το Association for Coaching και λειτουργεί ως Κέντρο Δία Βίου Μάθησης 1 αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων.

Στοιχεία διεξαγωγής

  • Ημέρα/ώρα: Σάββατο, 25 Μαΐου 2019, 10:00 – 16:00.
  • Ώρα προσέλευσης: 09:40.
  • Τόπος: Αίθουσα διδασκαλίας, Λ. Κηφησίας 191, Μαρούσι, 3ος όροφος.

Για πληροφορίες σχετικά με το Masterclass, το κόστος και τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του εδώ, ή να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στο τηλέφωνο 210 9859680, καθημερινά 10:00 – 15:00, ή στο email: info@athenscoaching.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr