NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΚΕΔΕ: Έρχεται ο 3ος Μαραθώνιος Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις - Βραβεία έως 4.000€

ΚΕΔΕ: Έρχεται ο 3ος Μαραθώνιος Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις - Βραβεία έως 4.000€

Η ΚΕΔΕ, «ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με βασικό θεμέλιο το ανθρώπινο κεφάλαιο», προχωράει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη διοργάνωση του 3ου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις ΚΕΔΕ crowdhackathon #smartcity 3.

Σημειώνεται πως τον Ιούνιο του 2018, η ΚΕΔΕ πραγματοποίησε τον 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας για τις Έξυπνες Πόλεις, ΚΕΔΕ City Challenge Crowdhackathon #Smartcity 2, στον οποίο έδωσαν το παρόν πάνω 1500 συμμετέχοντες και 112 ομάδες. Ο 2ος Μαραθώνιος Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις αποτέλεσε επίσης και την έναρξη του εργαστηρίου καινοτομίας ΚΕΔΕ Innovation Lab.

Στο Μαραθώνιο θα αναπτυχθούν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. Ο Μαραθώνιος City Challenge crowdhackathon #smartcity3 θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Μαΐου έως και τις 12 Μαΐου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Θα δοθούν χρηματικά βραβεία στις 4 πρώτες θέσεις: 4.000€, 3.000€, 2.000€ και 1.000€ αντίστοιχα. Επιπλέον βραβεία θα ανακοινώνονται έως την ημέρα της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr