NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

1ο Ηealth Datathon: Με στόχο τις νέες δυνατότητες χρήσης των πληροφοριών υγείας

1ο Ηealth Datathon: Με στόχο τις νέες δυνατότητες χρήσης των πληροφοριών υγείας

Το 1ο Ηealth Datathon στην Ελλάδα διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας (ΕΕΜΕΠΥ).

Στο 1ο Health Datathon, στα πρότυπα ανάλογων δράσεων στο εξωτερικό, θα διερευνηθεί η δυνατότητα, διαφορετικές ομάδες (όπως προγραμματιστές, στατιστικοί και επαγγελματίες υγείας), να συνεργαστούν σε αναπάντητα ερωτήματα τόσο στον κλινικό τομέα όσο και στον τομέα διοίκησης υπηρεσιών υγείας.

Στο Datathon θα υπάρχουν διαθέσιμα σύνολα ανωνυμοποιημένων δεδομένων της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από την ΗΔΙΚΑ και του Συστήματος Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Β.Ι) του Υπουργείου Υγείας.

Στο 1ο Ηealth Datathon καλούνται να συμμετέχουν άτομα και ομάδες συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν φροντιστήριο την Πέμπτη 16/05 στην αίθουσα ΠΕΛΛΑ του Divani Caravel Hotel στο πλαίσιο του 45ου ΕΠΙΣ και να δημιουργήσουν τις ομάδες τους και να βάλουν σε πράξη τις ιδέες του στις 17 & 18 Μαΐου στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετοχή ως μέντορας

Οι μέντορες κατά την διάρκεια του datathon, 16-18 Μαΐου, θα υποστηρίζουν και θα δίνουν πολύτιμες συμβουλές στις ομάδες των διαγωνιζομένων, στους τομείς της ειδικότητας τους και της επαγγελματικής τους εμπειρίας. Επαγγελματίες της υγείας, επιστήμονες, ασθενείς, επιχειρηματίες, μηχανικοί, και σχεδιαστές, ή και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται για τον τομέα της υγείας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ως μέντορες από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr