NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Νέος πρόεδρος και αναδιάρθρωση στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος

Νέος πρόεδρος και αναδιάρθρωση στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «BASF» και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του Σ.Β.Π.Ε., Βασίλειο Γούναρη, να αναλαμβάνει να ηγηθεί της ελληνικής βιομηχανίας πλαστικών.

Ο Δημήτριος Σύρμος, »λόγω πολλαπλών αυξανόμενων υποχρεώσεων του στα ζητήματα Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, ζήτησε να γίνει αναδιοργάνωση του Δ.Σ. προκειμένου να συνεχιστεί η καρποφόρα θητεία του, η οποία άρχισε τον Νοέμβριο του 2018. Ο Σύρμος θα παραμείνει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, επιφορτιζόμενος τις αρμοδιότητες των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας του Σ.Β.Π.Ε.».

Με αφορμή την αλλαγή της προεδρίας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος, επήλθε, παράλληλα και αναδιάρθρωση στις αρμοδιότητες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Χαρίλαος Πανόπουλος ανέρχεται στη θέση του Αντιπροέδρου, ο Σωτήριος Κορδάς καταλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου και ο Παναγιώτης Γεροντόπουλος γίνεται πλέον αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έπειτα από τη συνεδρίαση της 23ης Απριλίου 2019 έχει ως εξής:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr