NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Ερευνητική Μεθοδολογία από το elearning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ερευνητική Μεθοδολογία από το elearning του Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών

Στις 16 Μαΐου ξεκινά ο νέος κύκλος μαθημάτων του elearning προγράμματος «Μεθοδολογία Έρευνας σε Διοικητικές και Κοινωνικές Επιστήμες" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που χρησιμοποιούν ερευνητικά αποτελέσματα στη δουλειά τους. Σημείο αναφοράς είναι η αξιοποίηση της έρευνας για τη λήψη αποφάσεων. Καλύπτει όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τη διατύπωση της κατάλληλης ερευνητικής ερώτησης, τη συλλογή και την ανάλυση δεδομένων, μέχρι την εξαγωγή συμπερασμάτων, τη συγγραφή της αναφοράς και την προφορική παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

Απευθύνεται επίσης σε νέους ερευνητές, υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή πρωτογενούς έρευνας. Θα τους δώσει σημαντικά εφόδια για την εκπόνηση της διπλωματικής τους ή της διδακτορικής τους διατριβής.

Το πρόγραμμα διαρκεί 11 εβδομάδες και περιλαμβάνει περισσότερες από 20 ώρες βιντεοσκοπημένων διαλέξεων που εξηγούν βήμα - βήμα κάθε στάδιο της ερευνητικής διαδικασίας.

Στους εκπαιδευόμενους που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μέχρι τις 7 Μαΐου από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr