NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ιταλία: Σημαντική αύξηση των «μαϊμού» προϊόντων που φτάνουν από την Ελλάδα

Ιταλία: Σημαντική αύξηση των «μαϊμού» προϊόντων που φτάνουν από την Ελλάδα
08_05_2019 | 14:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Σε σειρά κατασχέσεων «μαϊμού» προϊόντων που προέρχονται από λιμάνια της Ελλάδας έχουν προχωρήσει, το τελευταίο διάστημα, οι ιταλικές Αρχές. Όπως μεταδίδουν οι πηγές, μόνο μέσα στις τελευταίες ώρες, η αστυνομία οικονομικού εγκλήματος της χώρας προχώρησε στην κατάσχεση προϊόντων αξίας 300.000 ευρώ. Η υπόθεση αφορά σε παπούτσια μάρκας FILA που έφτασαν στην Ιταλία από ελληνικό λιμάνι.

Σημειώνεται πως, πριν από μερικές ημέρες, οι Ιταλικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσταση μιας μεγάλης ποσότητας του ίδιου ακριβώς εμπορεύματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό φαίνεται να είχε ως τελικό προορισμό την Ισπανία.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας Οικονομικού Εγκλήματος της γειτονικής χώρας, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται σημαντική αύξηση των κατασχέσεων παραποιημένων προϊόντων, τα οποία εισέρχονται στην Ιταλία διαμέσου ελληνικών λιμανιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως αναφέρουν, ο προορισμός του εμπορεύματος είναι κινέζικες και ιταλικές εταιρείες ενώ αποστολείς φαίνονται κινέζικες εταιρείες από την Ελλάδα.

Με πληροφορίες από zougla.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr