NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Google: Αγορές μέσα από βίντεο του Youtube και διαφημίσεις στο mobile app

Google: Αγορές μέσα από βίντεο του Youtube και διαφημίσεις στο mobile app

Διαφημίσεις στην κεντρική σελίδα της mobile εφαρμογής της θα αρχίσει να εμφανίζει η Google, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, σε μια κίνηση που ανακοίνωσε η ίδια και που αναμένεται πως θα ενισχύσει, σε σημαντικό βαθμό, τα έσοδα της.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία θα εμφανίζει παρόμοιο περιεχόμενο και στις αναζητήσεις, με μια «γκαλερί φωτογραφιών». Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα διαφημιστικά προϊόντα έρχονται ως απάντηση στο πως συμπεριφέρονται οι χρήστες και όχι με αφορμή το τι προσφέρει ο - εντεινόμενος - ανταγωνισμός.

Οι συγκεκριμένες στην mobile εφαρμογή διαφημίσεις θα εμφανίζονται στο Discover feed, μια αυτοματοποιημένη ροή περιεχομένου, εντός του app και όχι στο mobile site αναζητήσεων. Όπως αναφέρεται, οι σχετικές δοκιμές έχουν ξεκινήσει από το περασμένο φθινόπωρο.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία θα δίνει τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων απευθείας από βίντεο του Youtube. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στην τρέχουσα χρονιά και θα δίνει την ευκαιρία στους θεατές να αγοράσουν προϊόντα σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε βίντεο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr