NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Νέες Θέσεις εργασίας στην Upstream

Νέες Θέσεις εργασίας στην Upstream
15_05_2019 | 12:56 15_05_2019 | 14:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας

Η Upstream, εταιρεία τεχνολογίας, παρέχει καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση στο Internet μέσω κινητών συσκευών σε 1,2 δισ καταναλωτές σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου.

Η υπηρεσία της Upstream, Secure-D, διασφαλίζει την ασφαλή πρόσβαση στο Internet και την ασφάλεια των συναλλαγών, και προστατεύει τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας από κάθε είδους malware. Η υπηρεσία επεξεργάζεται πάνω από 480 εκατ. αιτήματα συναλλαγών το μήνα και, μέχρι σήμερα, έχει εντοπίσει πάνω από 60.000 περιπτώσεις κακόβουλου λογισμικού που έχουν προσβάλει περισσότερα από 30 εκατ. smartphones στον κόσμο.

Η υπηρεσία Zero-D προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες του Internet σε 250 εκατ. χρήστες κινητής τηλεφωνίας σε Λατινική Αμερική και Αφρική.

Με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες σε Λατινική Αμερική, Αφρική και NA Ασία, η Upstream συνεργάζεται με περισσότερες από 60 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Το δυναμικό της αριθμεί 280 εργαζόμενους, 25 και πλέον εθνικοτήτων, σε 9 γραφεία ανά τον κόσμο

H Upstream αναζητάει να εντάξει στο δυναμικό της: Digital Media Manager, Junior Digital Performance Manager, Front-end Developer και Java Developer.

Αν θέλετε να γίνετε μέλη μιας δυναμικής ομάδας, που εργάζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, σε αναπτυσσόμενες χώρες, κάνετε apply εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr