NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Βραβείο καινοτομίας για την ελληνική Verge.Capital από τη Σχολή Στερν [video]

Βραβείο καινοτομίας για την ελληνική Verge.Capital από τη Σχολή Στερν [video]
16_05_2019 | 14:22 18_05_2019 | 18:27
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί, Διεθνή

Η εταιρεία Verge.Capital, η οποία ιδρύθηκε από τον απόφοιτο του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Γιάννη Γκιόκα και την Ιωάννα Στανεγλούδη, διακρίθηκε στην κατηγορία New Venture Competition, λαμβάνοντας 75.000 δολάρια στους τελικούς του Entrepreneurs Challenge που διοργάνωσαν τα εργαστήρια καινοτομίας W. R. Berkley Innovation Labs στο New York University Stern School of Business.

Η Verge.Capital θα αποτελέσει έναν πανευρωπαϊκό φορέα, δίνοντας τη δυνατότητα σε ιδιώτες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αξιολογούν την προσιτότητα και την πιστοληπτική ικανότητα των ατόμων με την χρήση μηχανικής μάθησης.

Η Entrepreneurs Challenge του NYU Stern School of Business αναφέρεται πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο καινοτόμα προγράμματα επιτάχυνσης εταιρειών στον κόσμο και η κορυφαία πλατφόρμα για τον εντοπισμό, την καλλιέργεια και την παρουσίαση επιχειρηματικού ταλέντου στο NYU.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διάρκειας 8 μηνών που περιλαμβάνει περισσότερους από 750 φοιτητές, αποφοίτους, καθηγητές και ερευνητές από 16 σχολές του NYU, οι οποίοι ανταγωνίζονται για 300.000 δολάρια σε χρηματικά έπαθλα και υπηρεσίες εκκίνησης. Οι νικητές του Rennert Prize των 100.000 ήταν η Verge.Capital, η οποία έλαβε τα 75.000 δολάρια και η GigFinesse, η οποία έλαβε 25.000 δολάρια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr