NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Αλλαγές στην εταιρεία ηλ. πατινιών Lime - Ο CEO αφήνει τα καθήκοντα του

Αλλαγές στην εταιρεία ηλ. πατινιών Lime - Ο CEO αφήνει τα καθήκοντα του
24_05_2019 | 17:52 24_05_2019 | 17:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Σε σημαντικές οργανωτικές αλλαγές προχωράει η LIme, η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρικών πατινιών, τα οποία διαθέτει και στην χώρα μας.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Toby Sun, συνιδρυτής της εταιρείας, αποχωρεί από τα καθήκοντα του ως επικεφαλής ούτως ώστε να επικεντρωθεί στο θέμα της εταιρικής κουλτούρας και του R&D. Ο Brad Bao, συνιδρυτής της Lime και στέλεχος της Tencent, θα αναλάβει τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

«Η Lime παρουσίασε πρωτοφανή ανάπτυξη στην παγκόσμια αγορά υπό την κοινή ηγεσία των συνιδρυτών Brad Bao και Toby Sun. Ευτυχώς, η δομή της επιτρέπει στην εκτελεστική ηγεσία να είναι πολλαπλών χρήσεων και κάνουμε λίγες αλλαγές στην ομάδα μας σήμερα για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι Sun και Bao ξεκίνησαν τη Lime στα τέλη του 2016. Η εταιρεία παρουσίασε αμέσως επιτυχία, προσελκύοντας εκατοντάδες εκατομμύρια σε επενδύσεις και φθάνοντας σε αποτίμηση άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε μόλις ενάμιση χρόνο. Σήμερα, η αξία της φτάνει τα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από Techcrunch

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr