NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Το ScaleIT αναζητά ελληνικές scaleups για χρηματοδοτήσεις έως 30 εκατ. ευρώ

Το ScaleIT αναζητά ελληνικές scaleups για χρηματοδοτήσεις έως 30 εκατ. ευρώ

Το ScaleIT, η πλατφόρμα scaleup που συνδέει τις αναπτυσσόμενες εταιρείες της νοτιοανατολικής Ευρώπης με διεθνείς επενδυτές, ανακοίνωσε πως ξεκινούν οι αιτήσεις για την «πέμπτη έκδοση» του, μια διαδικασία στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος και ελληνικές επιχειρήσεις.

Το ScaleIT ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για τις ψηφιακές και τεχνολογικές εταιρείες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, για χρηματοδοτήσεις που κυμαίνονται από 3 έως 30 εκατομμύρια ευρώ. Οι σχετικές αιτήσεις, για μια θέση ανάμεσα στις 15 scaleups που θα επιλεχθούν, πραγματοποιούνται μέχρι τις 30 Ιουνίου, από εδώ, όπου είναι διαθέσιμα και τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Σύμφωνα με τον Lorenzo Franchini, ιδρυτή του ScaleIT, «η έκδοση του 2018 είχε 32 διεθνή funds που συμμετείχαν και πάνω από 100 συσκέψεις που οργανώθηκαν μεταξύ εταιρειών και διεθνών επενδυτών, με μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης των εσόδων 177% και 48% αύξηση των διεθνών πωλήσεων για τις επιλεγμένες scaleups».

Οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε διεθνή επενδυτικά brands, όπως οι Accel, Amadeus Capital, Ardian, Cisco Investments, DN Capital, Draper Esprit, EarlyBird VC, Eight Roads, Highland Europe, Holtzbrinck Ventures, Idinvest, Index Ventures, Iris Capital, Partech Ventures and corporates such as Euronext,, AWS, Salesforce, Silverpeak, Orrick, Badenoch & Clark, Poste Italiane, Ludovici & Partners και SisalPay, με τη συμμετοχή και του Euronext.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr