NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

EIT Digital Challenge: 750.000 ευρώ για deep tech scaleups και από την Ελλάδα

EIT Digital Challenge: 750.000 ευρώ για deep tech scaleups και από την Ελλάδα

Το EIT Digital ανακοίνωσε πως αναζητά deep tech scaleups από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, αλλά και από χώρες που σχετίζονται με το πρόγραμμα Horizon2020. Δέκα νικήτριες ομάδες θα λάβουν στήριξη συνολικού ύψους 750.000 ευρώ σε μετρητά και σε είδος. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 14η Ιουνίου 2019.

Το EIT Digital Challenge πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά και έχει ως στόχο να εντοπίσει τις πιο καινοτόμες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας, βοηθώντας τις να αναπτυχθούν διεθνώς.

25 εταιρείες θα προσκληθούν σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μπροστά από τις κριτικές επιτροπές. Οι δύο καλύτερες εταιρείες ανά κατηγορία θα αποκτήσουν υποστήριξη δώδεκα μηνών για να αυξήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Ο πρώτος νικητής σε κάθε κατηγορία λαμβάνει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ αλλά και διεθνή προβολή. Μπορούν να λάβουν μέρος scaleups που εδρεύουν σε κράτος μέλος της ΕΕ ή σε χώρα συνδεδεμένη με το H2020, με ελάχιστα ετήσια έσοδα 300.000 ή τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ σε συνολική χρηματοδότηση. Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για τις ακόλουθες κατηγορίες: Ψηφιακή τεχνολογία, Ψηφιακές πόλεις, Ψηφιακή βιομηχανία, Ψηφιακή ευημερία και Ψηφιακή χρηματοδότηση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr