NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Σημαντικές ελληνικές διακρίσεις στη διεθνή έκθεση κοσμήματος στο Λας Βέγκας

Σημαντικές ελληνικές διακρίσεις στη διεθνή έκθεση κοσμήματος στο Λας Βέγκας

Δυο ελληνικές εταιρείες, μέλη της εθνικής συμμετοχής διακρίθηκαν στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK & LUXURY, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λας Βέγκας.

Ειδικότερα, στις 30 Μαΐου, η “Apostolos Jewellery” διακρίθηκε στην design category της Luxury Design Awards και η “Dimitrios Exclusive” (Kapsaskis Dim. & SIA OE), στην JCK Jewelers’ Choice Awards.

«Η πρόσφατη, εξαιρετική αυτή ελληνική επιτυχία έρχεται να πλαισιώσει την προσπάθεια 14 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση, η οποία αποτελεί θεσμό για την κοσμηματική τέχνη και το εμπόριο» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της διοργάνωσης – η οποία τις δυο πρώτες ημέρες της λειτουργίας της είναι κλειστή στο κοινό – ήταν και ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής, συνταγματικής δημοκρατίας της Μποτσουάνα, κ. Mokgweetsi Masisi (δείτε φωτογραφία από την επίσκεψη στο ελληνικό περίπτερο).

Η επόμενη δράση για την αγορά της Αμερικής οργανώνεται τον προσεχή Νοέμβριο στο μουσείο MAD της Νέας Υόρκης (Museum of Art & Design) και στο οποίο θα συμμετέχουν συνολικά 27 Έλληνες σχεδιαστές ανάμεσα στους οποίους και οι περισσότεροι που συμμετέχουν τώρα στη JCK & Luxury

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr