NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία Eurobank Group και Temenos για ανανεωμένες υπηρεσίες digital banking

Συνεργασία Eurobank Group και Temenos για ανανεωμένες υπηρεσίες digital banking
04_06_2019 | 13:09 04_06_2019 | 13:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Σε ανανέωση των συστημάτων online banking θα προχωρήσει το Eurobank Group, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού Temenos, με στόχο την επιτυχή μετάβαση στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η Temenos, μια εταιρεία που αναπτύσσει banking software και που έχει έδρα την Ελβετία, είναι η επιλογή του Eurobank Group, με τις cloud-native και cloud-agnostic επιλογές WealthSuite, Temenos Infinity και Temenos T24 Transact για την υποστήριξη της επιχειρηματικής ευελιξίας και της ανάπτυξης ολόκληρου του γνωστού τραπεζικού group.

Η υλοποίηση του έργου στην Eurobank Κύπρου αποτελεί το πρώτο βήμα στο πλαίσιο του ευρύτερου έργου. Η Eurobank Private Bank Λουξεμβούργου θα ακολουθήσει σύντομα, ενώ στη συνέχεια εντοπίζονται οι Eurobank Bulgaria AD (Postbank) και Eurobank AD Beograd (Σερβία).

Με τα εργαλεία της Temenos, «οι προγραμματιστές της Eurobank μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές το πρωί οι οποίες θα είναι διαθέσιμες το απόγευμα, παίρνοντας ώρες αντί για εβδομάδες για να κάνουν αλλαγές, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα και προσφέροντας συνεχώς βελτιώσεις».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr