NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Νέος ανταγωνιστής για την Beat: Η κινέζική Didi επεκτείνεται στη Λατινική Αμερική

Νέος ανταγωνιστής για την Beat: Η κινέζική Didi επεκτείνεται στη Λατινική Αμερική

Στην Χιλή και στην Κολομβία «ανοίγεται» η κινεζική υπηρεσία ταξί Didi Chuxing, ανακοινώνοντας μια σημαντική επέκταση των δραστηριοτήτων της προς την Λατινική Αμερική, εκεί όπου δραστηριοποιείται και η ελληνική Beat.

Η Didi αναφέρει ότι εφτασε στην Valparaiso, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Χιλής, και την κολομβιανή πρωτεύουσα, Μπογκοτά. Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί πέρα από αυτές τις πόλεις με την πάροδο του χρόνου, τονίζοντας ότι θα προσθέσει αποκλειστικά αδειοδοτημένα ταξί στην Κολομβία.

Έχοντας τη βάση της στην Κίνα, εκεί όπου αποτελεί την κυρίαρχη πρόταση στη συγκεκριμένη κατηγορία υπηρεσιών, η Didi άρχισε να επικεντρώνεται στη διεθνή επέκταση της από πέρυσι, με την Λατινική Αμερική να αποτελεί βασικό μέρος των φιλοδοξιών της, μετά την «είσοδο» σε Μεξικό και Βραζιλία.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη περιοχή παρουσιάζει σημαντικό ανταγωνισμό, με προτάσεις όπως οι Uber, Cabify, Easy Taxi και Beat. Όπως ανέφερε και ο Founder και CEO της τελευταίας, Νίκος Δρανδάκης, στη συνέντευξη που είχε δώσει στο epixeiro.gr «η στρατηγική μας εστιάζει στο να διευρύνουμε το αποτύπωμά μας στη Λατινική Αμερική, η οποία πλέον μας φέρνει το 95% του κύκλου εργασιών μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr