NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Amazon θα ξεκινήσει παραδόσεις με drones «σε μερικούς μήνες» [video]

Η Amazon θα ξεκινήσει παραδόσεις με drones «σε μερικούς μήνες» [video]

Μέσα στους επόμενους μήνες προγραμματίζει η Amazon την έναρξη παραδόσεων μέσω drones, μετά και την παρουσίαση του τελευταίου μοντέλου Prime Air. Αυτό μπορεί να πετάξει σε ύψος 24 χιλιομέτρων και να παραδώσει πακέτα που ξεπερνούν τα 2 κιλά σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Παρουσιάζοντας το drone στο συνέδριο Re:MARS στο Λας Βέγκας, ο Worldwide Consumer CEO της εταιρείας, Jeff Wilke, τόνισε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του αεροσκάφους, αναφέροντας ότι «γνωρίζουμε πως οι πελάτες θα αισθάνονται άνετα να λαμβάνουν παραδόσεις με drone μόνο εάν το σύστημα είναι εξαιρετικά ασφαλές». Η Amazon λέει ότι τα χαρακτηριστικά ασφάλειας του drone το καθιστούν «ισχυρό και σταθερό ως εμπορικό αεροσκάφος».

Το νέο drone χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από θερμικές κάμερες, κάμερες βάθους και σόναρ για την ανίχνευση κινδύνων. Με τη βοήθεια μοντέλων μηχανικής μάθησης, οι υπολογιστές του drone θα μπορούν να αναγνωρίσουν αυτόματα τα εμπόδια και να πλοηγηθούν γύρω τους.

Σε κάθε περίπτωση, δεν ανακοινώθηκε το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις μέσω drone ή πόσους καταναλωτές θα καλύπτουν αυτές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr