NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

TÜV Austria: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα DPO Executive

TÜV Austria: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα DPO Executive
Sponsored by:
TÜV Austria: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα DPO Executive

H TÜV Austria Αcademy, διοργανώνει στις 24-28/06/2019 στην Αθήνα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Data Protection Officer - DPO Executive.

Το οποίο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων που ήδη κατέχουν ή ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη θέση του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) σε οργανισμούς/επιχειρήσεις, σε Συμβούλους Επιχειρήσεων, σε ΙΤ Security Directors, σε IT Managers, σε CISO (Chief Information Security Officers), σε στελέχη νομικών και δικηγορικών γραφείων, καθώς και σε αποφοίτους νομικών σχολών και αποφοίτους σχολών θετικών επιστημών, που επιθυμούν να αναπτύξουν την καριέρα τους.

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY σε συνεργασία με την DPO ACADEMY διοργανώνουν από κοινού ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (DPO EXECUTIVE) για την προετοιμασία στελεχών για την ανάληψη του ρόλου του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer – DPO).

Το DPO EXECUTIVE είναι το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της αγοράς και ένα από τα ελάχιστα προσφερόμενα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο που ξεχωρίζει για την πληρότητα της θεματολογίας του. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν, στις εξετάσεις πιστοποίησης για την τεχνική επάρκεια του DPO. Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν επιτυχώς στις εξετάσεις αποκτούν το πιστοποιητικό DPO EXECUTIVE by TÜV AUSTRIA, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς και προσφέρει μια σημαντική δυνατότητα επαγγελματικής ανέλιξης, καθώς αποτελεί τη μοναδική πιστοποιημένη αντικειμενική απόδειξη για τη γνώση του κανονισμού και των καθηκόντων/αρμοδιοτήτων του DPO EXECUTIVE.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε μας στο 210 5220920 (εσωτ. 216 και 224).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Sponsored by:
TÜV Austria: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα DPO Executive
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr