NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για το AthensMBA

Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για το AthensMBA

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συνεχίζουν για 22ο έτος το Διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, “Athens ΜΒΑ”.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ενδιαφέρονται να αναλάβουν διοικητικές ευθύνες στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Προϋποθέσεις εισαγωγής: α) αναγνωρισμένος τίτλος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και β) τουλάχιστον 3ετής επαγγελματική απασχόληση μετά τη λήψη του πτυχίου.

Φοίτηση

Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές οδηγούν στη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ), μετά από κύκλο σπουδών διάρκειας 5 εξαμήνων. Για την απόκτηση του Δ.Μ.Σ. απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε 20 μαθήματα (4 εξάμηνα) καθώς και η εκπόνηση ατομικής διπλωματικής εργασίας.

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινές 2 ή 3 φορές την εβδομάδα και ώρες 18:00-21:30. Απαιτούν υποχρεωτική παρακολούθηση, αυτενέργεια των φοιτητών με συμμετοχή στην τάξη, καθώς και εκπόνηση εργασιών.

Οι φοιτητές καλούνται να συνεισφέρουν στο κόστος φοίτησης ποσό ύψους 7.500 (τέλη φοίτησης). Η συνεισφορά μπορεί να καλυφθεί και από τον εργοδότη του φοιτητή ή άλλους φορείς (π.χ. ΟΑΕΔ, πρόγραμμα ΛΑΕΚ).

Υποβολή Υποψηφιοτήτων

Η αίτηση καθώς και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://goo.gl/8nuGY8 μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 [δόθηκε παράταση].

Η πλήρης αίτηση περιλαμβάνει τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 1. Αντίγραφο διπλώματος/πτυχίου (πρωτότυπο ή φωτοαντίγραφο) 2. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (πρωτότυπο ή φωτοαντίγραφο) 3. Βεβαίωση ισοτιμίας πτυχίου από ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) για όσους προέρχονται από Ιδρύματα του εξωτερικού (πρωτότυπο ή φωτοαντίγραφο) 4. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα 5. Δύο εμπιστευτικές συστατικές επιστολές ( περισσότερες πληροφορίες στην παραπάνω φόρμα υποβολής) 6. Πιστοποιητικό πολύ καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ1/C1), πρωτότυπο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο, σπουδές ή αποδεδειγμένη εργασία σε αγγλόφωνη χώρα 7. Πιστοποίηση εργοδοτών για προϋπηρεσία και τρέχουσα απασχόληση ή βεβαίωση ενσήμων ή άλλα αποδεικτικά προϋπηρεσίας 8. Μία έγχρωμη φωτογραφία

Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://athensmba.ntua.gr καθώς και στην ακόλουθη Γραμματεία: Γραμματεία Athens MBA ΕΜΠ, κα. Τζίμα, τηλ. 210.7723695, Ώρες 12:00-14:00 Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Κτίριο Μηχανολόγων, 1ος όροφος, Γραφείο Ε-102

Κριτήρια επιλογής υποψηφίων

Η επιλογή των φοιτητών γίνεται από Επιτροπή, η εισήγηση της οποίας επικυρώνεται από το όργανο διοίκησης του Προγράμματος που είναι η Ειδική Διιδρυματική Επιτροπή (ΕΔΕ). Στα κριτήρια επιλογής συμπεριλαμβάνεται η επίδοση στο πρώτο πτυχίο, η τυχούσα κατοχή άλλων μεταπτυχιακών τίτλων καθώς και το είδος και η διάρκεια της εργασιακής εμπειρίας. Μετά τη διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών, ακολουθεί προσωπική συνέντευξη η οποία επίσης συνεκτιμάται στην τελική επιλογή.

Τα μαθήματα του Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20 θα αρχίσουν τον Οκτώβριο του 2019.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr