NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Φορολογικά & Ασφαλιστικά
ανάγνωση

Η Lemonade φέρνει τους απλοποιημένους ασφαλιστικούς κανόνες στην Ευρώπη

Η Lemonade φέρνει τους απλοποιημένους ασφαλιστικούς κανόνες στην Ευρώπη

Την επέκταση της στην ευρωπαϊκή αγορά, ξεκινώντας από την Γερμανία, ανακοίνωσε η ασφαλιστική εταιρεία Lemonade, η οποία έχει «σηκώσει» το ποσό των 780 εκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματοδότηση.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εξέλιξης, η Lemonade αποκάλυψε επίσημα το «Policy 2.0», μια «απλουστευμένη και κατανοητή εκδοχή» των ασφαλιστικών παροχών της προς ενοικιαστές και ιδιοκτήτες ακινήτων.

Οι χρήστες της Lemonade αλληλεπιδρούν με ένα chatbot μέσω της εφαρμογής για να εγγραφούν για ασφάλιση, κάτι που παίρνει «λιγότερο από πέντε λεπτά». Επιπλέον, η εταιρεία θεωρεί ότι το επιχειρηματικό μοντέλο της ασφάλισης είναι αντίθετο με την καλή εξυπηρέτηση. Έτσι, εισήγαγε μια «φιλανθρωπική συνιστώσα» στη δραστηριότητα της. Η Lemonade παίρνει τα κέρδη της απευθείας από κάθε μηνιαία πληρωμή και κρατάει τα υπόλοιπα για αξιώσεις. Στο τέλος του έτους, μόλις πληρωθούν οι απαιτήσεις (αν υπήρχαν), το ποσό που μένει πηγαίνει σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του χρήστη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η άδεια που διαθέτει η εταιρεία στην Ολλανδία της επιτρέπει να επεκτείνει τις δραστηριότητες σε οποιαδήποτε από τις 28 ευρωπαϊκές χώρες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr