NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

4+1 λόγοι για να κατεβάσεις το App του Citycampus

4+1 λόγοι για να κατεβάσεις το App του Citycampus
14_06_2019 | 11:23 14_06_2019 | 11:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Αν είσαι φοιτητής και θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα, εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις για θέματα που σε αφορούν, το Citycampus έχει δημιουργήσει για εσένα το ιδανικό App.

Γιατί να το κατεβάσεις:

Είσαι σε εγρήγορση για μεταπτυχιακά, νέες υποτροφίες και foititips

Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για Erasmus, υποτροφίες, μεταπτυχιακά και σπουδές εξωτερικού- εσωτερικού; Μήπως αγχώνεσαι για τη ζωή στο πλαίσιο του πανεπιστημίου και χρειάζεσαι γρήγορα ένα survival guide; Το App θα σου στέλνει ειδοποίηση κι έτσι θα ενημερώνεσαι για ό,τι ανεβαίνει, την ώρα ακριβώς που ανεβαίνει.

Επιχειρηματικότητα και έρευνα; Με το Citycampus App είσαι μπροστά!

Έχεις τις επιχειρηματικές ιδέες σου, αλλά χρειάζεσαι πάτημα, γνώσεις και συμβουλές για να ξεκινήσεις; Κατέβασε το App και περιηγήσου στις καρτέλες που αφορούν την καριέρα και την επιχειρηματικότητα. Επιχειρηματικά tips και εμπειρίες, σε ένα λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Citycampus App: Δημιουργία και έμπνευση

Ενημερώσου εγκαίρως για καλλιτεχνικά events, μουσική, θέατρο, κινηματογράφο, διαγωνισμούς.

Ευρύ φάσμα θεμάτων – Our useful extras

Εξεταστική; Διάβασμα; Πίεση της καθημερινότητας; Άκου το… καμπανάκι της εφαρμογής και κάνε ένα διάλειμμα! Καλύπτονται πολλαπλά θέματα όπως διατροφή, αθλητισμός, περιβάλλον, ταξίδια, τα οποία θα σε κάνουν να ενημερωθείς πολύπλευρα και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα!

Citycampus App: IT’S FUN! + NEW things are coming!

Μάθε πρώτος όλα τα νέα του Citycampus. Νέα σεμινάρια και workshops, καινούργιες δράσεις του οργανισμού, διαγωνισμοί φωτογραφίας με πλούσια δώρα και πολλά άλλα θα εμφανίζονται απευθείας στο πάνω μέρος της οθόνης σου.

Πληκτρολόγησε στο playstore citycampus.gr και το ταξίδι ξεκινά!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr