NEWSFLASH...
Marketing & Sales
ανάγνωση

Διανομή φυλλαδίων. Γιατί την χρειάζεται η επιχείρησή σας

Διανομή φυλλαδίων. Γιατί την χρειάζεται η επιχείρησή σας
Sponsored by:
Διανομή φυλλαδίων. Γιατί την χρειάζεται η επιχείρησή σας
18_06_2019
epixeiro icon Marketing & Sales

Είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης και αναζητάτε έναν αποτελεσματικό τρόπο, για να προσελκύσετε νέους, αλλά και παλιούς πελάτες; Θέλετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, χωρίς να σπαταλάτε πολύτιμα χρήματα σε άσκοπες και άστοχες ενέργειες;

Τότε η διανομή φυλλαδίων είναι η λύση στο πρόβλημά σας.


Τι είναι η διανομή φυλλαδίων;

Η διανομή φυλλαδίων αποτελεί μια πολύ αποδοτική μέθοδο, που αξιοποιείται εδώ και πολλά χρόνια παγκοσμίως, από όλες τις επιτυχημένες επιχειρήσεις. Για την ακρίβεια, η διανομή φυλλαδίων πραγματοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια και στις 5 ηπείρους.

Πρόκειται για μια ενέργεια άμεσης διαφήμισης, η οποία στοχεύει στην προσέλκυση πελατών, με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Μέσω της διανομής φυλλαδίων, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το διαφημιστικό σας μήνυμα θα προσεγγίσει ένα πολύ μεγάλο και στοχευμένο κοινό.


Αποδίδει η διανομή φυλλαδίων ως διαφημιστική ενέργεια;

Σύμφωνα με τα στατιστικά του Direct Marketing Association (DMA) το 79% των παραληπτών κρατάει, μεταβιβάζει σε ένα οικείο πρόσωπο, ή ρίχνει μια ματιά στο περιεχόμενος ενός διαφημιστικού φυλλαδίου.

Επιπλέον, η έρευνα του DMA έδειξε ότι το 48% των καταναλωτών, επισκέφθηκαν το φυσικό κατάστημα, ζήτησαν επιπλέον πληροφορίες ή αγόρασαν ένα προϊόν, αφού έλαβαν ένα διαφημιστικό φυλλάδιο.

Από τα παραπάνω στοιχεία μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, πως η διανομή φυλλαδίων είναι μια πραγματικά αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος για την προσέλκυση πελατών στην επιχείρησή σας.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως μέσω της διανομής φυλλαδίων, το φυλλάδιο περνάει απευθείας στα χέρια των δυνητικών πελατών σας και αυτό εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση της επένδυσής σας (ROI).


Ποια εταιρεία να εμπιστευθώ;

Αν αναζητάτε μια έμπειρη, έμπιστη και πετυχημένη εταιρεία, που μπορεί να σας εξασφαλίσει μέχρι και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σας, τότε η Porta Plus είναι η ιδανική εταιρεία για εσάς.


Τι ξεχωρίζει την εταιρεία Porta Plus

  • Διαθέτει 20ετή εμπειρία, έχοντας πραγματοποιήσει περίπου 20.000 διανομές

Η Porta Plus αυξάνει τα έσοδα των επιχειρήσεων, άμεσα και οικονομικά, από το 1999. Αυτό σημαίνει πως το προσωπικό της εταιρείας γνωρίζει πολύ καλά τις περιοχές της Αθήνας. Αν πάρουμε για παράδειγμα περιοχές όπως είναι η Γλυφάδα ή το Νέο Ηράκλειο, η Porta Plus έχει πραγματοποιήσει διανομές σε τέτοιες περιοχές, πάνω από 700 φορές.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς μπορείτε να είστε σίγουροι πως η διανομή σας γίνεται από επαγγελματίες, που γνωρίζουν πολύ καλά την δουλειά τους και φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα.

  • Το προσωπικό της εταιρείας είναι μόνιμο και έμπειρο

Οι διανεμητές της εταιρεία Porta Plus διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζουν ακριβώς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν και έχουν λάβει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση, ώστε να είναι σε θέση να πραγματοποιούν πραγματικά αποδοτικές διανομές.

  • Ειδική υπηρεσία που πηγαίνει το φυλλάδιο ακριβώς εκεί που θέλει ο πελάτης

Οι διανεμητές χτυπούν τα κουδούνια, ενημερώνοντας τους ενοίκους για το φυλλάδιο που θέλουν να αφήσουν και το δίνουν μόνο σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται. Με αυτό τον τρόπο, η παραλειψημότητα του εντύπου είναι πολύ μεγαλύτερη και στοχευμένη, χωρίς να καταναλώνονται άσκοπα φυλλάδια.

Με αυτό τον τρόπο, κάθε πελάτης της εταιρείας μπορεί να είναι σίγουρος, πως θα εξασφαλίσει την μέγιστη οικονομία, αλλά και παραλειψημότητα του εντύπου.

  • Ψηφιακή διανομή φυλλαδίων μέσω του καινοτόμου λογισμικού LDMS

Το Leaflet Distribution Management Software είναι ένα λογισμικό, το οποίο διαχειρίζεται τον διανομέα και την διανομή. Σε συνδυασμό με το Porta Plus application, ουσιαστικά εντοπίζει την τοποθεσία του διανομέα και τον ενημερώνει μέσω push notifications, για την πορεία της διανομής.

Στο τέλος της ημέρας, το λογισμικό πραγματοποιεί αξιολόγηση και ranking του διανομέα, με τα χιλιόμετρα που έκανε, τις πολυκατοικίες που μπήκε και την κατάταξή του σε σχέση με τους υπόλοιπους διανομείς. Επιπλέον, αυτή η αξιολόγηση πραγματοποιείται τόσο εβδομαδιαία, όσο και μηνιαία.

Αποτέλεσμα αυτής της καινοτομίας, είναι ότι το ίδιο το λογισμικό διαχειρίζεται την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα του διανεμητή. Επιπλέον υπάρχει και ελεγκτής, ο οποίος ακολουθεί τον διανομέα από το στίγμα του και ελέγχει την αποτελεσματικότητα της διανομής.

Κατά την ολοκλήρωση της διανομής, όλες οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το λογισμικό, αναρτώνται στον φάκελο του πελάτη, ώστε να μπορεί να έχει πλήρη και αναλυτική εικόνα της διανομής που πραγματοποιείται για εκείνον.

Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος ο πελάτης μπορεί να ελέγξει αν η διανομή είναι ποιοτική και γίνεται σύμφωνα με την διαδικασία που ακολουθείται.

Και αυτή ακριβώς είναι η υπεροχή του λογισμικού, καθώς διαχειρίζεται τον κάθε διανομέα με απόλυτη ακρίβεια και λεπτομέρεια, πράγμα που δεν θα μπορούσε να γίνει τόσο αποδοτικά σε άλλη περίπτωση.

Αν θέλετε να επενδύσετε στην οικονομική διανομή φυλλαδίων, που θα σας προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα και αύξηση των πωλήσεων, επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία Porta Plus.

Sponsored by:
Διανομή φυλλαδίων. Γιατί την χρειάζεται η επιχείρησή σας
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr