NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

"Ίσες ευκαιρίες στην εργασία" από το Ίδρυμα Konrad Adenauer

"Ίσες ευκαιρίες στην εργασία" από το Ίδρυμα Konrad Adenauer
17_06_2019 | 15:28
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Ίδρυμα Konrad Adenauer οργανώνει την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, στις 17:30, το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης "Γυναίκες σε θέσεις ισχύος" με θέμα: "Ίσες ευκαιρίες στην εργασία", στην αίθουσα Panorama του Ξενοδοχείου Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλήτριες η Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, η Μυλαίδη Στούμπου, ∆ιευθύντρια του Δικτύου Συνεργατών στη Microsoft Corp., Yπεύθυνη για την ανάπτυξη των συνεργατών σε 24 χώρες της Κεντρικο-Ανατολικής Ευρώπης, η Μιχαέλα Μπαλή, Director Ελλάδα & Κύπρος, Germany Trade and Invest, και η Μαρία Συρεγγέλα, Αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Women). Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μαριάννα Σκυλακάκη, Iδρύτρια & Aρχισυντάκτρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας αθηΝΕΑ, και την εισαγωγή στο θέμα θα αναλάβει ο Henri Bohnet, Διευθυντής του Γραφείου Ελλάδας και Κύπρου του Ιδρύματος Konrad Adenauer.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση μπορείτε να αποστείλετε email, έως την Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019, στο: info.athen@kas.de.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail δικτύωσης στον ίδιο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr