NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΣΕΒ: Επιχειρηματική Αποστολή στη Λιθουανία 23-26 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΕΒ: Επιχειρηματική Αποστολή στη Λιθουανία 23-26 Σεπτεμβρίου 2019

Το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒ, o ΣΕΒΕ και ο Enterprise Greece, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Lithuania και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και της Πρεσβείας της Λιθουανίας στην Ελλάδα, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Βίλνιους της Λιθουανίας, από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 έως την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώσουν για τη συμμετοχή της εταιρείας τους, συμπληρώνοντας, έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, τη σχετική δήλωση εδώ.

Για τη διασφάλιση της συμμετοχής, θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό που ακολουθεί, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ΣΕΒ, με την αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή στην Λιθουανία 9.2019». Θα πρέπει να αναφέρεται η ακριβής επωνυμία της επιχείρησης, η πλήρης διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής:

  • Μέλη ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ: 350€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 175€. Ο ΣΕΒ και το ΕΒΕΑ θα καλύψουν τη διαφορά.
  • Μη Μέλη ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ: 600€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 300€.

Το ποσό αυτό καλύπτει:

  • Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του επιχειρηματικού φόρουμ στην Βίλνιους.
  • Τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο με ιδιωτικό λεωφορείο.
  • Τις μεταφορές για τις προγραμματισμένες συναντήσεις.

Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά την καταβολή του ανωτέρω ποσού. Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση. Ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒΕ και ο Enterprise Greece δεν μπορούν να διασφαλίσουν εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρίες. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και 1 μήνα πριν την αποστολή, το ποσό της συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη: Τ. 211 500 6121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr), με το ΕΒΕΑ (κα. Τίνα Ρέτζεκα: Τ. 210 338 2342, Ε. tretzeka@acci.gr) και με τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσσα Γιαλόγλου: Τ. 2310 535333, Ε. ny@seve.gr).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr