NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ημερίδα για το «Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής»

Ημερίδα για το «Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής»
20_06_2019 | 14:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το ΕΒΕΑ συνδιοργανώνουν ημερίδα στις 26 Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρες 11:00 – 17:00, με θέμα «Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων Βιομηχανίας και Εφοδιαστικής 2018-2040. Η επιρροή της χωροθέτησης και της αδειοδότησης στο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων».

Σκοπός της είναι η ενημέρωση Επιμελητηρίων και ενδιαφερόμενων φορέων και επιχειρήσεων για τα αποτελέσματα της πανελλαδικής Έρευνας – Μελέτης που διεξήγαγε η ΚΕΕΕ, για τον προσδιορισμό των Επιχειρηματικών Πάρκων, με κριτήρια χωροταξίας και οικονομικής βιωσιμότητας και για το νέο δίκαιο αδειοδότησης, τις προτάσεις βελτίωσης που διατυπώθηκαν από την επιμελητηριακή κοινότητα, καθώς και τις πρόσφατες ρυθμίσεις σχετικά με την οργάνωση των άτυπων συγκεντρώσεων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κύριος Κ. Μίχαλος και εκπρόσωποι των συναρμοδίων Υπουργείων (Ανάπτυξης και ΥΠΕΚΑ) και κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Την κεντρική παρουσίαση του θέματος θα κάνει ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΕΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση με συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης και φορέων, όπως η Ελληνική Εταιρεία Logistics, ΣΒΑΠ, Ένωση Εταιρειών Ανατολικής Αττικής και Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.

Η συμμετοχή σας θεωρούμε ότι θα συμβάλει στην ανάπτυξη ενός ουσιαστικού διαλόγου και στην εν γένει επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Πληροφορίες: τηλ. 210 3607944 (Τμήμα Βιομηχανίας, e-mail: viom@acci.gr)

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr