NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Μετά από 30 χρόνια στην Apple, αποχωρεί ο σχεδιαστής του iPhone

Μετά από 30 χρόνια στην Apple, αποχωρεί ο σχεδιαστής του iPhone
28_06_2019 | 14:30 28_06_2019 | 16:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Την αποχώρηση του chief design officer Jonathan Ive από την Apple, μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας του σε αυτήν, γνωστοποίησε η εταιρεία, με στόχο τη δημιουργία της δικής του σχεδιαστικής φίρμας η οποία θα έχει την Apple ανάμεσα στους βασικούς της πελάτες.

Η εταιρεία από το Cupertino τονίζει πως, αν και ο Ive θα στοχεύει σε προσωπικά projects, «θα συνεχίσει να εργάζεται στενά με την Apple σε μια σειρά προϊόντων».

«Ο Jony είναι μια μοναδική φιγούρα στον κόσμο του σχεδιασμού και ο ρόλος του στην αναβίωση της Apple δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί, από το πρωτοποριακό iMac του 1998 μέχρι το iPhone και την πρωτοφανή φιλοδοξία του Apple Park, όπου πρόσφατα έβαλε τόση ενέργεια και φροντίδα», δήλωσε ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple.

«Η Apple θα συνεχίσει να επωφελείται από τα ταλέντα του Jony δουλεύοντας άμεσα μαζί του σε αποκλειστικά έργα και μέσα από το συνεχιζόμενο έργο της λαμπρής και παθιασμένης ομάδας σχεδιασμού που έχει αναπτύξει. Μετά από τόσα χρόνια στενής συνεργασίας, είμαι χαρούμενος που η σχέση μας συνεχίζει να εξελίσσεται και ανυπομονώ να συνεργαστώ με το Jony για πολύ καιρό» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η Apple τονίζει ότι ο Evsen Hannie, ο σημερινός αντιπρόεδρος βιομηχανικού σχεδιασμού, και ο Alan Dye, αντιπρόεδρος σχεδιασμού ανθρώπινης αλληλεπίδρασης, θα βρίσκονται τώρα υπό την καθοδήγηση του Jeff Williamms, ο οποίος «θα περνάει περισσότερο από το χρόνο του με την ομάδα σχεδιασμού στο studio».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr