NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ΘΕΟΝΗ: Χρυσό Βραβείο DLG για 4η συνεχή χρονιά, με τις βραβεύσεις να ανέρχονται σε 18

ΘΕΟΝΗ: Χρυσό Βραβείο DLG για 4η συνεχή χρονιά, με τις βραβεύσεις να ανέρχονται σε 18

Για 4η συνεχή χρονιά το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατέκτησε το χρυσό βραβείο από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ποιότητας DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – German Agricultural Society). Το βραβείο αφορά στα ανώτερα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ καθώς πληροί τις υψηλές προδιαγραφές και τα αυστηρά κριτήρια του θεσμού και αποτελεί το 18ο βραβείο για το μοναδικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που αναβλύζει από την πηγή Γκούρα στα Άγραφα.

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση «οι εξειδικευμένοι γευσιγνώστες του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Ποιότητας DLG δοκίμασαν και ξεχώρισαν μέσα από πλήθος νερών το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, επιβραβεύοντας τη γεύση και την ποιότητά του και το 2019.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μέσα σε έξι μόλις χρόνια το ΘΕΟΝΗ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στα εμφιαλωμένα νερά τόσο στις αγορές της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού αποσπώντας πλήθος διεθνών διακρίσεων».

Σημειώνεται πως το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό είναι «το μοναδικό ελληνικό νερό με 18 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας». Αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr