NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Domino's: Τεχνητή νοημοσύνη και ζωντανή εικόνα για την παρασκευή της πίτσας!

Domino's: Τεχνητή νοημοσύνη και ζωντανή εικόνα για την παρασκευή της πίτσας!
08_07_2019 | 15:48 08_07_2019 | 15:52
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Ένα από τα πιο συχνά παράπονα που σχετίζονται με τις πίτσες στοχεύει να αντιμετωπίσει η αλυσίδα Domino's, μέσω του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης DOM Pizza Checker.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, «ένα από τα πιο συχνά παράπονα που λαμβάνουμε είναι πως "η πίτσα μου δεν μοιάζει όπως θα έπρεπε". Έτσι, παρουσιάσαμε το DOM Pizza Checker, μια τεχνολογία που έχει ως στόχο να βελτιώσει δραστικά την ποιότητα και τη συνέπεια του προϊόντος σε όλα τα καταστήματα της Domino's στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία».

Πρόκειται για έναν σαρωτή που λαμβάνει υπόψιν του έναν αριθμό μεταβλητών σε ένα σύνολο δεδομένων που αντικατοπτρίζουν την ιδανική πίτα, συμπεριλαμβανομένου του τύπου, των υλικών, της κατανομής τους, του μεγέθους και άλλων παραγόντων.

«Αργότερα μέσα στην χρονιά θα διαθέσουμε ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να προσφέρουμε στους πελάτες μια εικόνα πραγματικού χρόνου καθώς η πίτσα τους φτιάχνεται στον πάγκο εργασίας», δήλωσε ο Nick Knight, CEO της Domino's στην Αυστραλία. «Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, θα ειδοποιούνται επίσης εάν η πίτσα τους δεν έχει πετύχει τη δοκιμή ποιότητας» κάτι που θα οδηγεί στην παρασκευή μιας καινούργιας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr