NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Φορολογικά & Ασφαλιστικά
ανάγνωση

Στελεχώνεται το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών, η «εισπρακτική» της ΑΑΔΕ

Στελεχώνεται το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών, η «εισπρακτική» της ΑΑΔΕ

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την στελέχωση του Κέντρου Είσπραξης Οφειλών (Κ.Ε.ΟΦ.) Αττικής, που θα είναι αρμόδιο για την επιδίωξη της είσπραξης των οφειλών. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, αυτό θα στελεχωθεί από 120 άτομα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση, «ενόψει της σύστασης, από 01/11/2019, στη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), της Ειδικής Αποκεντρωμένης Υπηρεσίας, επιπέδου Διεύθυνσης, με τίτλο «Κέντρο Είσπραξης Οφειλών (Κ.Ε.ΟΦ.) Αττικής», η οποία θα στεγάζεται προσωρινά στη ΔΟΥ ΙΖ’ Αθηνών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ του κλάδου Εφοριακών της Ανεξάρτητης Αρχής να αποστείλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπασή τους στην ως άνω Υπηρεσία. [..]

Το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών (Κ.Ε.ΟΦ.) Αττικής είναι αρμόδιο για την επιδίωξη της είσπραξης των οφειλών, με τη λήψη στοχευμένων μέτρων για οφειλές που καθορίζονται, αρμοδίως, με συγκεκριμένα κριτήρια, οπουδήποτε στην επικράτεια, οφειλετών που υπάγονται σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. της Περιφέρειας Αττικής, παράλληλα με τις κατά τόπον αρμόδιες Δ.Ο.Υ., οι οποίες εξακολουθούν να έχουν αρμοδιότητα για την επιδίωξη είσπραξης των οφειλών αρμοδιότητάς τους, καθώς και για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου οφειλών ανεπίδεκτων είσπραξης»

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι απαιτείται να διαθέτουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στο δικαστικό τμήμα τρία (3) χρόνια και συνολική εμπειρία στην Υπηρεσία τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr