NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

WordCamp Θεσσαλονίκη 2019: Όλες οι εξελίξεις γύρω από το WordPress και την τεχνολογία

WordCamp Θεσσαλονίκη 2019: Όλες οι εξελίξεις γύρω από το WordPress και την τεχνολογία
24_07_2019 | 13:39
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Σε συνέχεια του επιτυχημένου WordCamp Athens 2019, το WordCamp Thessaloniki επιστρέφει στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019, όπου θα φιλοξενηθεί και πάλι στους εξαιρετικούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα φιλοξενήσει ομιλίες και συμμετέχοντες με κοινό ενδιαφέρον την αποτελεσματική προβολή μέσα από το Διαδίκτυο.

Τι είναι το WordCamp;

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress διοργανώνει το τέταρτο κατά σειρά τοπικό της WordCamp. Συγκεκριμένα, φέτος διοργανώνει 2 WordCamp events μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, καθιερώνοντας το πανελλαδικά ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεχνολογικό συνέδριο.

Το δεύτερο WordCamp Thessaloniki, είναι ένα συνέδριο που αφορά το WordPress, το διαδίκτυο και τις τεχνολογίες γύρω από αυτό. Περίπου το 33% των sites είναι φτιαγμένα με βάση το ανοικτό λογισμικό του WordPress. Πρόκειται για μία πλατφόρμα της οποίας η χρήση αυξάνεται διαρκώς, ειδικά στην Ελλάδα. Άλλα θέματα που καλύπτονται σε συνέδρια σαν αυτό, είναι το design, τα social media, τα e-shops, οι startups, το blogging.

Ένα WordCamp απευθύνεται σε κάθε χρήστη του διαδικτύου που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress και την τεχνολογία, χωρίς κανέναν περιορισμό: web developers, web designers, bloggers, δημοσιογράφοι, content editors, web editors, social media managers και πολλές άλλες ειδικότητες είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών στους οποίους απευθύνεται το συνέδριο.

WordCamp Θεσσαλονίκη 2019: Όλες οι εξελίξεις γύρω από το WordPress και την τεχνολογία

Πού γίνεται το συνέδριο;

Φέτος το main event, οι ομιλίες και το networking θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2, στις αίθουσες Αιμίλιος Ριάδης και Μουσείο το Σάββατο 12 Οκτωβρίου . Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το contributor day, το οποίο αφορά όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινότητα.

Κάλεσμα για Ομιλητές

Όσοι θέλουν να μοιραστούν με την Ελληνική Κοινότητα του WordPress την εμπειρία, τις γνώσεις, την ιστορία τους, γύρω από τεχνικά και άλλα δημιουργικά ζητήματα, σύντομα το κάλεσμα για ομιλητές θα είναι ενεργό για να κάνουν την αίτησή τους.

Κάλεσμα για χορηγούς

Όσοι θέλουν να υποστηρίξουν το τέταρτο τοπικό WordCamp της Κοινότητας, προωθώντας ταυτόχρονα το brand τους, μπορούν να γίνουν χορηγοί στο WordCamp Thessaloniki 2019. Δείτε τα διαθέσιμα πακέταπου σχεδίασε η οργανωτική ομάδα.

Κάλεσμα για φωτογράφους

Οι φωτογράφοι ή βιντεογράφοι που θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ.

Κάλεσμα για εθελοντές

Η οργανωτική ομάδα ζητά συνεισφορά και στήριξη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του συνεδρίου (μία ημέρα πριν) και κατά τη διάρκεια του κυρίου event. Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα του καλέσματος για εθελοντές εδώ!

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα ήδη εδώ, για να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες ομιλίες για το δημοφιλέστερο CMS.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr