NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Facebook θα προσθέσει την ονομασία της σε Instagram και Whatsapp

Η Facebook θα προσθέσει την ονομασία της σε Instagram και Whatsapp

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση, η Facebook εμφανίζεται έτοιμη να... αποδεχθεί πως είναι η ιδιοκτήτρια των Instagram και WhatsApp, προσθέτοντας το όνομα της και στις δύο υπηρεσίες, κάτι που, μέχρι σήμερα, δεν συνέβαινε.

Σύμφωνα με τις πηγές, το γνωστό κοινωνικό δίκτυο θα μετονομάσει τις εφαρμογές σε «Instagram από Facebook» και «WhatsApp από το Facebook».

Το προσωπικό που εργάζεται στις δύο εφαρμογές ενημερώθηκε πρόσφατα για τις αλλαγές, οι οποίες έρχονται σε μια στιγμή που οι αντιμονοπωλιακές ρυθμιστικές Αρχές έχουν στο στόχαστρο τόσο την ίδια την Facebook όσο και τις δύο υπηρεσίες.

Η επανεξέταση των ονομασιών θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για το Facebook, το οποίο μέχρι πρόσφατα είχε επιτρέψει στις εφαρμογές να λειτουργούν και να χαρακτηρίζονται ανεξάρτητα.

Η Bertie Thomson, εκπρόσωπος του Facebook, επιβεβαίωσε την αλλαγή επωνυμίας στο Instagram και στο WhatsApp. «Θέλουμε να είμαστε σαφέστεροι σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ανήκουν στο Facebook», δήλωσε στο The Information, σημειώνοντας ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί παρόμοια επωνυμία για άλλα προϊόντα όπως το Workplace.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr