NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η IKEA προχωρά σε «σημαντικές επενδύσεις» γύρω από το έξυπνο σπίτι

Η IKEA προχωρά σε «σημαντικές επενδύσεις» γύρω από το έξυπνο σπίτι

Περαιτέρω επενδύσεις στο τομέα του «έξυπνου σπιτιού» θα πραγματοποιήσει η IKEA, ανακοινώνοντας πως «έχει πάρει τη στρατηγική απόφαση» να επενδύσει ακόμη περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα, αναπτύσσοντας την IKEA Home smart, ένα project που ξεκίνησε το 2012, ως επιχειρηματική μονάδα εντός των IKEA Σουηδίας.

«Στην IKEA θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα για μια καλύτερη ζωή στο σπίτι. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να διερευνήσουμε προϊόντα και λύσεις πέρα από τις συμβατικές οικιακές συσκευές» τόνισε ο Björn Block, επικεφαλής της νέας έξυπνης επιχειρηματικής μονάδας IKEA Home στο IKEA της Σουηδίας.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που ιδρύουμε από την παρουσίαση του παιδικού IKEA» πρόσθεσε ο Peter van der Poel, Διευθυντής της IKEA Range & Supply.

Από την αρχή του 2012, η IKEA Home smart έχει θέσει ως στόχο να εμπλουτίσει όλες τις πτυχές του ΙΚΕΑ, ενσωματώνοντας ψηφιακά στοιχεία και τεχνολογίες σε προϊόντα και λύσεις. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τομείς όπως η ασύρματη φόρτιση, ο έξυπνος φωτισμός και οι λύσεις γύρω από την ήχο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr