NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Χρίστος Δήμας: Ετοιμάζουμε Πολιτεία Καινοτομίας στην Αττική

Χρίστος Δήμας: Ετοιμάζουμε Πολιτεία Καινοτομίας στην Αττική

Στη δημιουργία ενός Τεχνολογικού Πάρκου, μιας «Πολιτείας Καινοτομίας» στην Αττική, στα πρότυπα πολλών αντίστοιχων χώρων του εξωτερικού, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8.

Όπως ο ίδιος τόνισε «είναι ένα μεγάλο και σημαντικό project, πάνω στο οποίο δουλεύουμε και συμμετέχει ενεργά και ο ιδιωτικός τομέας», υπενθυμίζοντας πως επί του θέματος είχε αναφερθεί και ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια προγραμματικών δηλώσεων.

Σύμφωνα τον κ. Δήμα, μέσω αυτού θα δοθούν και κάποια επιπλέον κίνητρα, στα πρότυπα και άλλων χωρών, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, στο Βερολίνο με το Factory, στο Ισραήλ και την Ολλανδία.«Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό project στο οποίο θα υπάρχουν και οικονομικής φύσεως κίνητρα».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο «θέλουμε να δούμε πως μπορούμε να δώσουμε και παραπάνω κίνητρα - και ειδικά φορολογικά, που ως ένα βαθμό υπάρχουν μέχρι στιγμής - για υπάρχουσες εταιρείες ή εταιρείες που σκέφτονται να επενδύσουν στην χώρα, να επενδύσουν στο κομμάτι του R&D» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr