NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Hasbro βάζει τέλος στο πλαστικό, αλλά όχι από τα παιχνίδια της

Η Hasbro βάζει τέλος στο πλαστικό, αλλά όχι από τα παιχνίδια της
Φωτογραφία: Ponies!

Η Hasbro, η αμερικανική κατασκευάστρια δημοφιλών παιχνιδιών, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει, σταδιακά, να χρησιμοποιεί πλαστικές συσκευασίες στα νέα προϊόντα της, στοχεύοντας σε μια πλήρη κατάργηση μέχρι το 2022.

«Ο επανασχεδιασμός των παλιών συσκευασιών της εταιρείας ήταν μια πολύπλοκη διαδικασία«, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Chief Operating Officer John Frascotti. Η νέα συσκευασία θα διαφέρει ανάλογα με το σχεδιασμό και τη σκοπιμότητα του προϊόντος, τόνισε εκπρόσωπος. Ορισμένα παιχνίδια θα είναι μη συσκευασμένα ή τυλιγμένα σε χαρτί αντί για πλαστικό.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά σε όλα τα πλαστικά υλικά που χρησιμοποιούνται σε σειρές παιχνιδιών που σχετίζονται με brands όπως τα Nerf, My Little Pony, Transformers, Play-Doh, Baby Alive, Power Rangers, αλλά και διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια.

«Η αφαίρεση των πλαστικών από τις συσκευασίες μας αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στη δεκαετή προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για την επιχείρησή μας και τον κόσμο» λέει ο CEO, Brian Goldner. «Διαθέτουμε μια έμπειρη, διαλειτουργική ομάδα για να διαχειριστούμε την πολυπλοκότητα αυτής της δέσμευσης και θα επιδιώξουμε την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας καθώς συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να προωθήσουμε την πρόοδο ως ηγέτης στην αειφορία» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr