NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

YouTube: Ο PewDiePie είναι ο πρώτος ανεξάρτητος δημιουργός με 100 εκατ. συνδρομητές

YouTube: Ο PewDiePie είναι ο πρώτος ανεξάρτητος δημιουργός με 100 εκατ. συνδρομητές
Φωτογραφία: camknows

Ο Felix «PewDiePie» Kjellberg ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, κάτι που τον κάνει τον πρώτο ανεξάρτητο δημιουργό που καταφέρνει να «σπάσει» το συγκεκριμένο «φράγμα».

Ο Kjellberg θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς στην ιστορία της πλατφόρμας, παρά το ότι η φήμη του έχει επισκιαστεί από περιπτώσεις χρήσης ρατσιστικής γλώσσας και αντισημιτικών εικόνων.

Το ορόσημο επετεύχθη εννέα χρόνια μετά τη δημοσίευση του πρώτου βίντεο του Kjellberg, αν και η άνοδος του ήταν ιδιαίτερα απότομη τον περασμένο χρόνο: το κανάλι του παρουσίασε μεγάλη αύξηση του αριθμού από τα περίπου 65 εκατομμύρια συνδρομητές τον περασμένο Αύγουστο, μετά από «διαμάχη» μεταξύ των συνδρομητών του και εκείνων του ινδικού καναλιού T-Series.

Από το 2013 έως και πριν από λίγους μήνες, το κανάλι του Kjellberg διατηρούσε τον τίτλο για τους περισσότερους συνδρομητές στο YouTube. Τον Μάρτιο τον ξεπέρασε το T-Series, αλλά παραμένει δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές μπροστά από οποιονδήποτε άλλο δημιουργό. Το T-Series έγινε το πρώτο κανάλι δημιουργού που πέρασε τα 100 εκατομμύρια συνδρομητές, νωρίτερα αυτό το έτος.

Με πληροφορίες από Verge

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr