NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια δωρεάν ημερίδα για τον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό με τους καλύτερους φορείς παγκοσμίως

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια δωρεάν ημερίδα για τον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό με τους καλύτερους φορείς παγκοσμίως
01_09_2019 | 15:40
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στον Πολυχώρο Χείρωνα.

Η Dynamic Equilibrium System (DES), σε συνεργασία με τους πιστοποιημένους διεθνείς φορείς του NLP (INLPTA, ANLP, Meta International), διοργανώνει την φθινοπωρινή ημερίδα της που είναι αφιερωμένη στον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό (NeuroLinguistic Programming- NLP) και τις εφαρμογές του,

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει το κοινό, έγκυρα, τι είναι και τι δεν είναι το NLP, οι τομείς στους οποίους βρίσκει εφαρμογή και, τέλος, θα παρουσιάσει μια από τις πυρηνικές τεχνικές του NLP.

Η DES είναι μια καταξιωμένη εκπαιδευτική εταιρία με πολυετή παγκόσμια δράση και διεθνείς συνεργασίες και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο NLP, η εκπαιδευτική μας ομάδα:

  • Εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο τον παγκόσμιο οργανισμό INLPTA (International NLP Trainers Association).
  • Εκπροσωπεί διεθνώς το ANLP (Association for NLP).
  • Εκπροσωπεί τον σύνδεσμο της Meta International (από τον συν-δημιουργό του NLP, Frank Pucelik).
  • Προάγει τη συνεργατικότητα μεταξύ φορέων και NLP εκπαιδευτών από άλλους οργανισμούς.
  • Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση του NLP και, παράλληλα, προάγει την βιωματική εκπαίδευση.Η DES πρεσβεύει, παγκοσμίως, την ορθή χρήση των τεχνικών του NLP και είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας των εκπαιδεύσεων NLP που γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η ημερίδα

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του NLP σε βάθος και, πιο συγκεκριμένα:

  • Σε leaders που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το NLP σε βάθος και να αυξήσουν τις ικανότητές τους για επιρροή και έμπνευση της ομάδας τους.
  • Σε στελέχη που εργάζονται σε τμήματα HR και σε τμήματα πωλήσεων, διαπραγματεύσεων, διαφήμισης και marketing που θέλουν να μάθουν πώς να:
    • Φέρνουν αποτελέσματα με συνέπεια και μεθοδικότητα.
    • Αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στη συζήτηση, επιρροή και καθοδήγηση.
    • Χτίζουν επιτυχημένες και γερές διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.
    • Παίρνουν αποφάσεις σε εναρμόνιση με την εταιρία και τις αξίες τους.
    • Κατανοήσουν το επικοινωνιακό στυλ των άλλων, ώστε να πετύχουν το στόχο τους στην επικοινωνία/ πώληση/ εκπαίδευση/ καθοδήγηση.
    • Μάθουν πώς να αλλάζουν όσα θέλουν να αλλάξουν για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην εργασία τους.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ημερίδα θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να μάθουν τι είναι και τι δεν είναι το NLP.
  • Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται επιστήμη. Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις;
  • Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται τέχνη
  • Να καταλάβουν ποιοι είναι οι έγκυροι φορείς του NLP παγκοσμίως
  • Να γνωρίζουν ποιοι θεωρούνται πιστοποιημένοι εκπαιδευτές και ποια είναι η αξία των έγκυρα πιστοποιημένων προγραμμάτων.
  • Να μάθουν τις ειδικές εφαρμογές του NLP σε leadership, πωλήσεις, HR, διαπραγματεύσεις και marketing.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν live demos και θα μάθουν βιωματικά μια από τις πυρηνικές δεξιότητες του NLP.

Στην ημερίδα αυτή οι εκπαιδευτές NLP της DES, επαγγελματίες από διαφορετικά πεδία, θα μοιραστούν μαζί σας τις δικές τους εμπειρίες από τους τομείς ειδίκευσής τους, με πραγματικά περιστατικά και γεγονότα. Και, φυσικά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική δυνατότητα να γνωριστούν με κάποιους από τους απόφοιτους του οργανισμού και, πλέον, επαγγελματίες, ώστε να καταλάβουν ακόμα καλύτερα τις εφαρμογές αυτού του ιδιαίτερου συστήματος.

Επικεφαλής της DES είναι ο Νίκος Φραγκιάς, Interventionist - Behavioral Analyst - Profiler και ο μόνος Έλληνας επίσημος συνεργάτης του διεθνούς φήμης ερευνητή/καθηγητή Dr. Paul Ekman, ειδικού στις μικροεκφράσεις προσώπου και γλώσσα σώματος. Ο Νίκος είναι NLP Master Trainer & Master Coach, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language και λέκτορας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS). Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), ενώ είναι ο Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association), Διεθνής Πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP), εκπρόσωπος της Meta International και επίσημο μέλος του NLP Leadership Summit. Διαθέτει πάνω από 21 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες, ως HR Director & Operation Manager. Σαν σύμβουλος έχει εργαστεί σε Εταιρείες Ανθρώπινου Δυναμικού & Training Consultant. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, όπως Customer Subjectivity, Communication Skills, Essential Coaching Skills for Managers, Advanced Linguistics, Leadership Skills, Systemic Thinking. Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από τις 11.00πμ ως τις 3.00μμ, στον Πολυχώρο Χείρωνα στην Παιανία (19ο χλμ Αθηνών- Λαυρίου, δείτε τον χάρτη εδώ). Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και οι θέσεις είναι ονομαστικές, επομένως, αν θέλετε να συμμετέχετε θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Συμμετοχής έως τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, ο διοργανωτής θα επικοινωνήσει για επιβεβαίωση της συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, μπορείτε να στείλετε email στο info@nickfragkias.com ή να καλέσετε στο 6946 777 000 (Λυδία Ορφανουδάκη,Τμήμα Επικοινωνίας).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr