NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Ελληνοαμερικανική Ένωση: Ο 53ος κύκλος Business English ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου

Ελληνοαμερικανική Ένωση: Ο 53ος κύκλος Business English ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου

Αποκτήστε ευχέρεια και αυτοπεποίθηση στην χρήση των Αγγλικών στην δουλειά σας

Στις 9 και 10 Οκτωβρίου ξεκινάει ο 53ος κύκλος του δημοφιλούς προγράμματος English for International Business Communication της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που έχει βοηθήσει εκατοντάδες εργαζομένους να αποκτήσουν ευχέρεια και αυτοπεποίθηση στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας για την επαγγελματική τους επικοινωνία.

Το πρόγραμμα βοηθάει τους συμμετέχοντες να ξαναθυμηθούν τα Αγγλικά τους και να έρθουν σε επαφή με current business language για συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, παρουσιάσεις, τηλεφωνική επικοινωνία, γραπτά κείμενα, συμμετοχή σε συνέδρια και εκδηλώσεις. Εξάλλου, όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στην τάξη χωρίς να απαιτείται περαιτέρω ενασχόληση από την πλευρά των εκπαιδευομένων, που στην πλειοψηφία τους είναι άτομα με αυξημένες υποχρεώσεις. Εγγραφές γίνονται ως την κάλυψη των 13 θέσεων ανά τμήμα.

Από το 2006 έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 5000 ώρες εκπαίδευσης Business English σε μορφή προγραμμάτων ανοικτής και ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης κατ’ εντολή εργοδοτών.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες εδώ ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να τηλεφωνήσουν στο 2103680006 ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr